Чому розпалася пара Паші та Лоли зі Школи

Школа

Що сталося між закоханими та чи побачимо їх у другому сезоні серіалу.

Поделиться:

Вони були парою на знімальному майданчику і поза ним. Але романтика тривала недовго: після Дня святого Валентина актори популярного українського серіалу Школа Олександр Петренко та Єлизавета Василенко поставили крапку у стосунках. Чому вони зважилися на такий крок, дізнався Сніданок з 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 саундтреків Школи, які ми полюбили

«Напевно, через відстань, через те, що не могли бачитися так часто, як під час зйомок. Почали виникати сварки, ревнощі», - говорить Єлизавета.

Так, після прем’єри Школи Ліза повернулася до рідного Дніпра, а Саша залишився у Києві. Актор запевняє, що пара намагалася зберегти стосунки до останнього: «Ми підтримували зв’язок на відстані впродовж чотирьох місяців. Ліза часто приїжджала до Києва і я навіть приїздив до неї у Дніпро. Але рано чи пізно такі стосунки добігають кінця».

Нагадаємо, що у своєму Instagram Єлизавета Василенко розмістила відеозвернення до прихильників, у якому підтвердила розлучення з Олександром. Опісля вона виклала фото з іншим хлопцем, підписавши знімок «Люблю тебе».

Фото: @kostyschyn_denys

«Після того, як розлучилася з Сашком, подумала, що варто слухати своє серце. З Денисом ми познайомилися ще півроку тому у Дніпрі. Він займається футболом», - розповіла Ліза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 оголосив народний кастинг на другий сезон Школи

Актори запевняють, що особисті стосунки на зйомки в серіалі не вплинуть, як би складно не було.

На гру в серіалі це не має вплинути. Ми вже трохи набули досвіду й зробимо усе якнайкраще, - запевняє Олександр Петренко.

«Розрив ніяк не завадить зйомкам. Я обожнюю команду Школи», - переконана Ліза.

ОПИТУВАННЯ: Кого ви хочете побачити у новому сезоні Школи?

 

Новости по теме