Як приготувати найсмачніше шоколадне печиво: Секрет Валентини Хамайко
Ведуча 1+1 поділилася простим рецептом розстрісканого печива.
Рецепт гаспачо, яким Барбір і Лібкін годували родину Посла Іспанії в УкраїніУ програмі «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко, авторка найсмачнішого шоколадного пирога, поділилася секретом приготування розстрісканого печива.
За словами ведучої 1+1, дуже важливо дотримуватися визначений пропорцій і все робити швидко, без зволікань.
ІНГРЕДІЄНТИ
Борошно – 150 г.
Какао – 60 г.
Цукрова пудра – 200 г.
Розпушувач – 5 г.
Вершкове маслоРейтинг молочних виробів від Олексія Душки – 60 г.
Яйця – 2 шт.
Сметана - 0,5 скл.
Дрібка солі.
Читайте також: Рецепт Валентини Хамайко – Маковий штрудель
ПРИГОТУВАННЯ
1. Борошно, какао, сіль, розпушувач і ванільну суміш висипати в миску. Рівномірно вимішати.
2. Додати цукрову пудру. Перемішати.
3. Додати масло і яйця. Вимішати.
4. Поставити в холодильник на 30 хв.
5. Сформувати з тіста кілька кульок. Посипати цукровою пудрою.
Користуйтеся ложкою для морозива, так печиво буде однакової форми, – каже Валентина Хамайко.
6. Запікати при температурі 190 градусів 12 хвилин.
Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом рецептом персикового пирога.