Ведуча 1+1 Валентина Хамайко навчилася інтуїтивно стріляти

Ведуча 1+1 Валентина Хамайко навчилася інтуїтивно стріляти

Півроку мати трьох дітей відвідувала спеціальні заняття з екстремального фітнесу.

Поделиться:

За кілька останніх днів ведуча Сніданок. Вихідний і зіркова мама трьох дітей Валентина Хамайко встигла не лише записати чергову кулінарну рубрику Солодка неділя, але й отримати розряд зі стрільби.

Протягом останніх півроку Валентина Хамайко відвідувала спеціальні заняття – фітнес-мілітарі – курс самозахисту, екстремального фітнесу та програми Антитерор.

Це була чистої води авантюра, на яку я погодилася завдяки моєму тренеру, Ксенії Слюсар. Вона запропонувала мені спробувати свої сили. Я подумала, що мені ця тема цікава. Хотілося навчитися володіти зброєю, вміти захистити себе і дітей. Це може знадобитися будь-якої миті у наш складний час. А якщо ні – то просто додасть впевненості, – каже Валентина.

Одним із елементів проходження початкового етапу курсу є стрільба, як елемент самозахисту. 

Спочатку все здається абсолютно незрозумілим: палець не туди, присів неправильно, не попав у ціль – здавалось, що гірше не буває, – розповідає телеведуча.

Валентина Хамайко навчалася за спеціальною ізраїльською методикою, де новачків вчать не прицілюватися, а діяти інтуїтивно.

Для порівняння, українська система вчить так, що треба цілитися і берегти патрони. Ізраїльська методика опирається на інтуїцію та спрямована на те, щоб не гаяти часу і захищати себе і когось. 

Ти не маєш довго стояти, думати і цілитися. Ти забезпечуєш своє самозбереження, тут і зараз, – каже ведуча 1+1.

Через певний проміжок часу тренувань та занять необхідно підтверджувати свою кваліфікацію іспитом – стріляли з коліна, з перезарядкою, зі зміною магазину.

За підрахунками результатів Валентина Хамайко здобула перемогу і стала кращою в групі.

Тепер ведуча 1+1 має спеціальний розряд рівня F і сертифікат.

Зупинятися Валентина не збирається, оскільки фітнес-мілітарі поєднує в собі безліч інших видів занять. Наступний етап – самооборона.

Ведуча 1+1 жартує, що з такими темпами може бути непоганим охоронцем, а не тільки телеведучою та кулінаром-кондитером.

На змаганні з Валентиною Хамайко також була її старша дочка Соломія.