5 порад, як захиститися від магнітних бур

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Україну накрили потужні магнітні бурі.

Поделиться:

За даними Інституту геофізики українці будуть під впливом магнітних бур ще декілька днів - до суботи включно.  У ці дні треба бути максимально уважними до свого здоров`я. Магнітне поле впливає на швидкість реакції і роботу серцево-судинної системи. Людина може відчувати болі у серці, мігрені і слабкість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефективний комплекс вправ для здорової спини

Аби полегшити вплив магнітних бур на організм, дотримуйтесь наступних порад: 

1. Відмовитися від алкоголю, жирної, гострої та солоної їжі. Натомість віддати перевагу легким стравам, наприклад, з овочів та курятини. Каву та чорний чай краще замінити на чисту воду або трав’яні чаї – із шавлією чи валеріаною. Полегшити головний біль допоможе м’ята. Такий чай можна пити тричі на день або додавати по три краплі м’ятної олії на склянку води.

2. Частіше бути на свіжому повітрі. Терапевти радять частіше влаштовувати прогулянки і відмовитися від фізичних навантажень. Пережити бурі допоможе відпочинок, сон та медитація. У цей період краще уникати перевтоми організму.

3. Раніше лягати спати. Пам'ятайте, що сон здорової людини триває не менше 8 год. на добу. У період магнітних був корисно буде й подрімати вдень. 

4. Уникати стресів. Психологи радять у цей період берегти нерви та максимально зосередитися на приємних речах. Під час спілкування з колегами та рідними намагатися не проявляти негативних емоцій.

5. Дозволяти собі маленькі приємності. Купіть те, що давно хотіли, потіште себе новою сукнею або духмяним смаколиком. Таким чином, ви покращите собі настрій та більше посміхатиметесь. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 міфів про здорове харчування, у які ми досі віримо

Новости по теме