5 продуктів, які здатні спричинити онкологічні захворювання

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Треба завжди думати, що ми їмо!

Поделиться:

Названо продукти, які потенційно здатні спричинити онкологічні захворювання. Ясна річ, вживання цих продуктів варто скоротити. Ми підготували для вас добірку із п'яти продуктів харчування, що шкідливо впливають на наше здоров'я та можуть спричинити виникнення ракових клітин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 бюджетних продуктів для збалансованого раціону

1. Ковбасні вироби. Бекон та сосиски - не найкращий вибір для сніданку, якщо ви дбаєте про своє здоров'я. Перероблені м'ясні продукти містять нітрати, які відповідають за яскравий колір, а також, на жаль, пришвидшують появу ракових клітин. 

2. Попкорн, який ми часто готуємо у мікрохвильовій печі, містить у своєму складі сполуку, вплив якої на організм людини пов'язують з онкологією легенів. 

3. Продукти, приготовлені на грилі. Здавалося б, нічого небезпечного у таких стравах немає. Це смачно і корисно, проте лише на перший погляд. М'ясо, овочі або риба на грилі сприяють утворенню речовин, які пригальмовують виробку клітин імунної системи. Експерти радять під час приготування страв на грилі у жодному разі не використовувати рідкий дим, який є потужним ворогом для здоров'я. 

4. Консерви. Переважна більшість консервованих продуктів містить бісфенол А - хімічну речовину, що активно використовуються у пластиковій промисловості. Саме ця небезпечна сполука вражає нирки. 

5. Алкоголь. Якщо ви п'єте більше одного-двох напоїв на день, це збільшує ризик виникнення різних видів раку. 

Харчуйтесь правильно та залишайтеся здоровими!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимові вітаміни: ТОП-10 продуктів, що зміцнюють імунітет

Новости по теме