Іспанський омлет з грибами та картоплею від Руслана Сенічкіна
Смачна тортилья з оригінальною начинкою за рецептом телеведучого.
Рецепт смачної сочевиці в томатному соусіУ програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий та кулінар Руслан Сенічкін розповів, як приготувати традиційний іспанський омлет з начинкою із овочів та грибів.
Читайте також: Простий рецепт піци з пепероні та моцарелою від Руслана Сенічкіна.
Тортилья – традиційна іспанська страва, яку колись вважали їжею суто для бідняків. Вперше тортилью приготували іспанські монахи, а вже зараз вона стала справжньою гастрономічною візитівкою Іспанії.
Тортилья популярна у всьому світі завдяки своїй простоті, поживності і чудовому смаку.
ТОРТИЛЬЯ З ГРИБАМИ: ІНГРЕДІЄНТИ
Яйця - 6 шт.
Сир твердий - 150 г
Гриби - 100 г
Цибуля - 2 шт.
Картопля - 3 шт.
Часник - 3 зубки
Болгарський перець - 3 шт.
Мисливські ковбаски - 150 г
Зелень та спеції за смаком.
Читайте також: Рецепти бутербродних намазок від Руслана Сенічкіна.
ТОРТИЛЬЯ З ГРИБАМИ: ПРИГОТУВАННЯ
- Картоплю нарізати невеликими шматочками і злегка підсмажити.
- Печериці нарізати і вкинути смажитися на гарячій пательні
Не варто усі інгредієнти змішувати на пательні, адже під час одночасної термічної обробки всі смакові якості можуть розмитися. Тому кожен продукт потрібно смажити окремо, - переконує Руслан Сенічкін.
- Підсмажені гриби додати до картоплі.
- Цибулю нарізати кільцями і також посмажити на пательні.
- Болгарський перець нарізати кубиками і посмажити окремо. Усі тушковані інгредієнти перемішати з картоплею.
Ні в якому разі не пересмажуйте овочі, щоб вони не втратили свій яскравий колір, - говорить кулінар.
- В окрему миску розбити 6 яєць, натерти туди часнику, додати нарізану зелень, спеції та натертий твердий сир. Усе збити вінчиком до однорідної консистенції.
- Усю суміш вилити у миску з овочами. Зверху посипати підсмаженими мисливськими ковбасками та перемішати.
- Підсмажити готову масу на пательні з обох боків.
Готову страву посипати зеленню та подавати цілою.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом запеченої в беконі курки.