Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Укр

Іспанський омлет з грибами та картоплею від Руслана Сенічкіна

Смачна тортилья з оригінальною начинкою за рецептом телеведучого.

Рецепт смачної сочевиці в томатному соусіУ програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий та кулінар Руслан Сенічкін розповів, як приготувати традиційний іспанський омлет з начинкою із овочів та грибів.

Читайте також: Простий рецепт піци з пепероні та моцарелою від Руслана Сенічкіна.

Тортилья – традиційна іспанська страва, яку колись вважали їжею суто для бідняків. Вперше тортилью приготували іспанські монахи, а вже зараз вона стала справжньою гастрономічною візитівкою Іспанії.

Тортилья популярна у всьому світі завдяки своїй простоті, поживності і чудовому смаку.

ТОРТИЛЬЯ З ГРИБАМИ: ІНГРЕДІЄНТИ

Яйця - 6 шт.

Сир твердий - 150 г

 Гриби - 100 г

Цибуля - 2 шт.

Картопля - 3 шт.

Часник - 3 зубки

Болгарський перець - 3 шт.

Мисливські ковбаски - 150 г

Зелень та спеції за смаком.

Читайте також: Рецепти бутербродних намазок від Руслана Сенічкіна.

ТОРТИЛЬЯ З ГРИБАМИ: ПРИГОТУВАННЯ

  1. Картоплю нарізати невеликими шматочками і злегка підсмажити.
  2. Печериці нарізати і вкинути смажитися на гарячій пательні

Не варто усі інгредієнти змішувати на пательні, адже під час одночасної термічної обробки всі смакові якості можуть розмитися. Тому кожен продукт потрібно смажити окремо, - переконує Руслан Сенічкін.

  1. Підсмажені гриби додати до картоплі.
  2. Цибулю нарізати кільцями і також посмажити на пательні.
  3. Болгарський перець нарізати кубиками і посмажити окремо. Усі тушковані інгредієнти перемішати з картоплею.

Ні в якому разі не пересмажуйте овочі, щоб вони не втратили свій яскравий колір, - говорить кулінар.

  1. В окрему миску розбити 6 яєць, натерти туди часнику, додати нарізану зелень, спеції та натертий твердий сир. Усе збити вінчиком до однорідної консистенції.
  2. Усю суміш вилити у миску з овочами. Зверху посипати підсмаженими мисливськими ковбасками та перемішати.
  3. Підсмажити готову масу на пательні з обох боків.

Готову страву посипати зеленню та подавати цілою.

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом запеченої в беконі курки.

Більше новин
Напередодні концерту на День Незалежності Океан Ельзи представив новий сингл, сповнений натяків та підтекстів

Святослав Вакарчук, який останнім часом інтригує своїх прихильників власними політичними амбіціями, несподівано представив нову пісню та реліз до неї, у якому запропонував всім зробити свій вибір.