Іспанський омлет з грибами та картоплею від Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Смачна тортилья з оригінальною начинкою за рецептом телеведучого.

Поділитися:

Рецепт смачної сочевиці в томатному соусіУ програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий та кулінар Руслан Сенічкін розповів, як приготувати традиційний іспанський омлет з начинкою із овочів та грибів.

Читайте також: Простий рецепт піци з пепероні та моцарелою від Руслана Сенічкіна.

Тортилья – традиційна іспанська страва, яку колись вважали їжею суто для бідняків. Вперше тортилью приготували іспанські монахи, а вже зараз вона стала справжньою гастрономічною візитівкою Іспанії.

Тортилья популярна у всьому світі завдяки своїй простоті, поживності і чудовому смаку.

ТОРТИЛЬЯ З ГРИБАМИ: ІНГРЕДІЄНТИ

Яйця - 6 шт.

Сир твердий - 150 г

 Гриби - 100 г

Цибуля - 2 шт.

Картопля - 3 шт.

Часник - 3 зубки

Болгарський перець - 3 шт.

Мисливські ковбаски - 150 г

Зелень та спеції за смаком.

Читайте також: Рецепти бутербродних намазок від Руслана Сенічкіна.

ТОРТИЛЬЯ З ГРИБАМИ: ПРИГОТУВАННЯ

  1. Картоплю нарізати невеликими шматочками і злегка підсмажити.
  2. Печериці нарізати і вкинути смажитися на гарячій пательні

Не варто усі інгредієнти змішувати на пательні, адже під час одночасної термічної обробки всі смакові якості можуть розмитися. Тому кожен продукт потрібно смажити окремо, - переконує Руслан Сенічкін.

  1. Підсмажені гриби додати до картоплі.
  2. Цибулю нарізати кільцями і також посмажити на пательні.
  3. Болгарський перець нарізати кубиками і посмажити окремо. Усі тушковані інгредієнти перемішати з картоплею.

Ні в якому разі не пересмажуйте овочі, щоб вони не втратили свій яскравий колір, - говорить кулінар.

  1. В окрему миску розбити 6 яєць, натерти туди часнику, додати нарізану зелень, спеції та натертий твердий сир. Усе збити вінчиком до однорідної консистенції.
  2. Усю суміш вилити у миску з овочами. Зверху посипати підсмаженими мисливськими ковбасками та перемішати.
  3. Підсмажити готову масу на пательні з обох боків.

Готову страву посипати зеленню та подавати цілою.

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом запеченої в беконі курки.

Новини по темі