Куряче філе з овочами і фетою: Рецепти Руслана Сенічкіна
Соковите філе з начинкою від телеведучого 1+1.
Смажене м'ясо із пікантним соусом: Рецепти Руслана СенічкінаУ програмі «Сніданок з 1+1» популярний телеведучий Руслан Сенічкін поділився простим і оригінальним рецептом фаршированого курячого філе з сиром фета та овочами.
Існує чимало способів приготування курячого філе, щоб м'ясо вийшло соковитим і ніжним. Проте найголовніше правило – куряча грудка не терпить високих температур, при яких м'ясо стає жорстким і сухим. До вашої уваги простий рецепт соковитої курячої грудки, яка готується за лічені хвилини.
Читайте також: Соковите куряче філе у сирному соусі від Руслана Сенічкіна.
КУРЯЧЕ ФІЛЕ З ОВОЧАМИ: ІНГРЕДІЄНТИ
Філе - 2 шт.
Фета - 150 г
Цибуля - 2 шт.
Сметана - 3 ст. л.
Оливкова олія - 2 ст. л.
Болгарський перець - 3 шт.
Спеції за смаком
КУРЯЧЕ ФІЛЕ З ОВОЧАМИ: ПРИГОТУВАННЯ
- Куряче філе надрізати ножем. Зверху посолити, поперчити та додати прянощі за смаком.
Надрізати потрібно таким чином, щоб утворилася кишеня, - каже Руслан Сенічкін.
- М'ясо перекласти в окрему миску. Додати до нього сметану. Залишити маринуватися приблизно на 15 хв.
М'ясо, замариноване в йогурті або в сметані, кардинально відрізняється від м’яса замаринованого в майонезі. Саме в такому маринаді куряче філе стає більш м’яким та ніжним, - зауважує телекулінар.
- На розігріту пательню додати оливкову олію.
- Цибулю дрібно нашаткувати і вкинути на пательню. Смажити до золотавого кольору.
- Болгарський перець нарізати соломкою і додати до цибулі. Смажити на невеликому вогні ще 5-7 хв.
- Фету нарізати невеликими кубиками, кинути на пательню і посмажити 2 хв.
Солити начинку не потрібно, оскільки фета саама по собі вже є солоною, - підкреслює телеведучий.
- Замариноване м'ясо начинити готовою сумішшю. Закріпити шпажкою.
- Іншу пательню поставити на вогонь і додати оливкову олію.
- Посмажити начинені філе на пательні з обох боків.
Перші 2 хв потрібно з обох боків добре просмажити м'ясо, щоб з’явилася скоринка, - зазначає Руслан Сенічкін.
- Через деякий час вогонь потрібно зменшити, накрити кришкою і смажити протягом 10 хв до готовності.
Страву можна подавати з різними овочами та посипати ароматними зеленими травами.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати запечену чіабатту з овочами.