Розкриваємо секрети професії флориста у "Сніданку з 1+1" разом із Дія.Освіта

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Як стати флористом: розкриваємо секрети у "Сніданку з 1+1" разом із Дія.Освіта

Як стати флористом: знайомство з професією у "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

Розповідаємо про кар'єрні можливості сучасного ринку праці у щотижневому випуску рубрики "Знайомство з професією" в ефірі програми "Сніданок з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube

Журналісти Христя Биковець та Андрій Люховець продовжують досліджувати освітні серіали про актуальні професії на платформі Дія.Освіта. А далі — на власному досвіді перевіряють, наскільки легко опанувати новий фах, та відверто діляться з глядачами своїми враженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які навички потрібні, щоб стати баристою? Дослідили в «Сніданку з 1+1» спільно з Дія.Освіта

Як стати флористом: знайомство з професією у "Сніданку з 1+1"

У новому випуску журналіст Андрій Люховець спробує на собі творчу  професію флориста. Дізнається у спікерки освітнього серіалу особисто про всі деталі професії та який прибуток може мати професійний флорист. 

Дивіться до кінця, щоб дізнатися, чи вийшло в Андрія скласти свій перший букет. А після перегляду завітайте на портал Дія.Освіта, щоб пройти профорієнтаційний тест, отримати власні кар'єрні поради та переглянути актуальні вакансії саме для вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрийте для себе світ великих даних у «Сніданку з 1+1» разом із Дія.Освіта

Дія.Освіта — це платформа актуальних знань та навичок. Тематика освітніх серіалів широка — від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проєктного менеджера до пакувальника. Також на платформі є велика кількість освітніх серіалів із цифрової грамотності та кібергігієни. Всі вони є безоплатними та доступні як українською, так і англійською мовами.

Новости по теме