Соковитий м’ясний пиріг з курятини від Руслана Сенічкіна
Оригінальний рецепт випічки з м’ясною начинкою та твердим сиром.
Голубці із квашеної капусти: Рецепт Руслана СенічкінаУ програмі «Сніданок з 1+1» популярний телеведучий Руслан Сенічкін поділився смачним рецептом пирога з курятини на основі дріжджового тіста.
Читайте також: Рецепт рулетиків із куркою та кунжутом від Руслана Сенічкіна.
Вишукані страви не завжди потребують значних витрат коштів та часу. Ннародний кулінар Руслан Сенчкін переконує, що з простих та доступних інгредієнтів можна приготувати щось надзвичайно смачне та оригінальне.
До вашої уваги рецепт соковитого м’ясного пирога, який готується надзвичайно легко.
М'ЯСНИЙ ПИРІГ: ІНГРЕДІЄНТИ
Філе куряче – 2 шт.
Зелена цибуля – 30 г
Твердий сир – 100 г
Томатний соус – 50 г
Дріжджове тісто – 400 г
Вершкове масло – 30 г
Спеції за смаком.
Читайте також: Соковите куряче філе у сирному соусі від Руслана Сенічкіна.
М'ЯСНИЙ ПИРІГ: ПРИГОТУВАННЯ
- Курячу грудку відварити у підсоленій воді. Руками розірвати м'ясо на невеликі шматочки.
- Зелену цибулю дрібно нашаткувати та додати до м’яса.
- Сир натерти на терці і також додати до курятини. Зверху змастити томатним соусом та додати спеції за смаком. Усе ретельно перемішати.
Якщо кетчуп загустий, можна розвести його у воді, - каже Руслан Сенічкін.
- Дріжджове тісто розкачати качалкою до товщини у півсантиметра. Нарізати ножем на невеликі квадратики.
Замість дріжджового тіста можна використати листкове, - підказує телеведучий.
- Кожен квадратик змастити розтопленим вершковим маслом та викласти на них начинку.
- Форму для запікання змастити вершковим маслом. Кожен з квадратиків з начинкою викласти один на одного та помістити у форму. Зверху полити усе томатним соусом та посипати твердим сиром.
- Поставити запікатися при температурі 170 градусів на годину.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився рецептом запеченої чіабатти з овочами.