Голубці із квашеної капусти: Рецепт Руслана СенічкінаУ програмі «Сніданок з 1+1» популярний телеведучий Руслан Сенічкін поділився смачним рецептом пирога з курятини на основі дріжджового тіста.

Читайте також: Рецепт рулетиків із куркою та кунжутом від Руслана Сенічкіна.

Вишукані страви не завжди потребують значних витрат коштів та часу. Народний кулінар Руслан Сенчкін переконує, що з простих та доступних інгредієнтів можна приготувати щось надзвичайно смачне та оригінальне.   

До вашої уваги рецепт соковитого м’ясного пирога, який готується надзвичайно легко.

М'ЯСНИЙ ПИРІГ: ІНГРЕДІЄНТИ

Філе куряче – 2 шт.

Зелена цибуля – 30 г

Твердий сир – 100 г

Томатний соус – 50 г

Дріжджове тісто – 400 г

Вершкове масло – 30 г

Спеції за смаком.

Читайте також: Соковите куряче філе у сирному соусі від Руслана Сенічкіна.

М'ЯСНИЙ ПИРІГ: ПРИГОТУВАННЯ

  1. Курячу грудку відварити у підсоленій воді. Руками розірвати м'ясо на невеликі шматочки.
  2. Зелену цибулю дрібно нашаткувати та додати до м’яса.
  3. Сир натерти на терці і також додати до курятини. Зверху змастити томатним соусом та додати спеції за смаком. Усе ретельно перемішати.

Якщо кетчуп загустий, можна розвести його у воді, - каже Руслан Сенічкін.   

  1. Дріжджове тісто розкачати качалкою до товщини у півсантиметра. Нарізати ножем на невеликі квадратики.

Замість дріжджового тіста можна використати листкове, - підказує телеведучий.

  1. Кожен квадратик змастити розтопленим вершковим маслом та викласти на них начинку.
  2. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Кожен з квадратиків з начинкою викласти один на одного та помістити у форму. Зверху полити усе томатним соусом та посипати твердим сиром.
  3. Поставити запікатися при температурі 170 градусів на годину.

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився рецептом запеченої чіабатти з овочами.