Кейт Міддлтон зачарувала вишуканим образом на хрестинах сина (фото)

Дивіться, як минули хрестини принца Луї.

Поделиться:

Учора, 9 липня, у Великій Британії у королівській каплиці Сент-Джеймсського палацу пройшов обряд хрещення молодшої дитини принца Вільяма та Кейт Міддлтон — принца Луї.

Це перша поява на публіці герцогині Кембриджської після заяви, що вона до жовтня не з’являтиметься на світських заходах. Оскільки хрещення сина вважається родинним святом, то такий вихід Кейт не є публічним.

Для святкового дня вона обрала білу сукню Alexander McQueen і капелюх дизайнера Jane Taylor. На світлинах Кейт має дуже щасливий вигляд та ніжно тримає малюка, який народився 23 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу облетіли фото Кейт Міддлтон у вишитій сукні

Цікаво, що принц Луї був одягнений у хрестильну сорочку — копію моделі 178-річної давності.

Підтримати родичів приїхало й новоспечене подружжя — принц Гаррі та Меган Маркл. До речі, герцог Сассекський обрав для свого племінника особливий .

Меган прибула на захід в оливковій сукні Ralph Lauren, капелюхі Stephen Jones і туфлях Manolo Blahnik.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдягаємося як герцогиня: 5 елегантних образів Меган Маркл

Тим часом королева Єлизавета II і принц Філіпп заздалегідь оголосили, що не будуть присутні на хрестинах через напружений графік: цього тижня у них заплановано кілька великих заходів.

Після обряду хрещення королівська родина вирушила на чаювання, де гостей пригощали нижнім ярусом весільного торта Кейт і Вільяма, який зберігається з 2011 року. За традицією шматочки десерту подають на хрестинах дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати Гаррі Поттера дізналися, чому новонароджений принц Луї отримав таке ім'я