Дмитро Комаров показав, що йому подарували на день народження

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров показав подарунок на день народження від каналу 1+1

Ведучий Світ навиворіт опублікував фото своїх найкращих подарунків.

Поделиться:

День народження Дмитра Комарова: Найкумедніші моменти з експедицій відчайдуха (відео)Ведучий програми Світ навиворіт Дмитро Комаров 17 червня відсвяткував свій 33 день народження. Раніше в інтерв’ю Каті Осадчій ведучий 1+1 розповів, що полюбляє зустрічати день народження поза межами України. Проте цього року Дмитро Комаров залишився в Україні.

Керівництво та ведучі каналу 1+1 зробили Дмитру особливий подарунок – презентували йому гіборд – малогабаритний транспортний засіб, призначений для безпечного та зручного пересування по місту.

Ведучий 1+1 поділився особистим відео, на якому він освоює транспорт, на своїй сторінці в Instagram. Дмитро Комаров також показав світлину, на якій емоційний Руслан Сенічкін теж вирішив прокататися на гіборді.

Протягом цілого дня Дмитро Комаров приймав подарунки. Серед них – торт у формі Евересту, авторська картина від прихильниці та сотні привітань.

Дякую! Виправдаю вашу високу довіру. У цьому році зроблю дуже багато цікавого і корисного. Такого, що не робив ніколи раніше. Вік все-таки божественний, треба користуватися моментом, – написав ведучий 1+1 у своєму Instagram.

Новости по теме