«Цариця, вона і є цариця!»: прима-балерина Христина Шишпор зізналася, хто «вливає» гроші у її кар’єру

Чи задіяний у цьому новий бойфренд артистки?

Поделиться:

Христино, сьогодні ви – особливий сюрприз на Віденському балу у Київській мерії. Ви як Попелюшка рівно о дванадцятій танцюєте балетну замальовку…

- Це номер «Цариця ночі». Це зовсім новий номер, який спеціально для мене поставила наша головна балетмейстер Національної опери  Аніко Рехвіашвілі.  Звичайно, це чорна сукня і корона! Цариця, вона і є цариця!

Не так давно ви відсвяткували 33-річчя. Що отримали у подарунок від свого бойфренда?

- Все, що я хотіла! Ми з ним відпочивали у Дубаї.

Який він, відпочинок балерини?

- Я не була у відпустці приблизно два роки, тому що у мене були зміни у сімейному стані, тому було не до цього! Коли ми прилетіли до Дубаю, то я просто лягла на пляжі, і  пролежала так п’ять днів!

 Позаочі вас  називають українською Анастасією Волочковою. Вся столиця обвішана бігбордами з вами, ваше ім’я просувають у ЗМІ, для вас запрошують партнерів, з якими ви виступаєте у Національній опері. З усіх боків видно, що у вашу кар’єру активно «вливають» гроші.

- Аякже! Яка кар’єра та без грошей!? Це мій продюсер, з яким у мене підписаний контракт. А бойфренд- це бойфренд.

Якщо я не помиляюся, ви -  чи не перша українська балерина з Національної опери, яка має власного продюсера  і ось таку розгалужену рекламу…

- Людей потрібно закликати до театрів, і це дуже гарна реклама! Ні одній же політиці бути по всьому місту! Я вважаю, що це дуже гарна позиція!