Євробачення 2017: Тренера Голос країни 7 Джамалу попросили замовити слівце за Одесу

Джамала розповіла, як змінилося її життя після перемоги на Євробаченні 2016.

Поделиться:

Переможниця Євробачення 2016 та зірковий тренер Голос країни 7 ДжамалаТренер шоу Голос країни 7 Джамала заспіває на Євробаченні 2017 зізналася в програмі Світське життя, що її попросили «замовити слівце» за Одесу – щоб саме це місто стало столицею Євробачення 2017.

Після останнього візиту Джамали до Одеси, місцеві жителі попросили співачку вплинути на результати відбору місця проведення пісенного конкурсу, який пройде в Україні наступного року.

Я не можу взагалі на це впливати. Тут дійсно круті люди, кухня, атмосфера, але Євробачення – це не про кухню і атмосферу, – каже співачка.

Джамала також зізналася, що в сукні від Івана Фролова, якою вона вразила прихильників на червоній доріжці в Одесі, вона планувала виступати на Євробачення 2016. Проте вбрання мало занадто відвертий вигляд.

Тільки трохи на сукню дув вітер, вона розліталася. Вона була занадто «сексі» і до пісні 1994 не підходила. Саме тому ми обрали синій костюм, – зізналася Джамал.

За словами Джамали, після перемоги на Євробаченні 2016 її життя дуже змінилося. Вона часто зустрічається з відомими людьми, отримує нагороди.

Був такий невеличкий казус, коли я приїхала у Вільнюс на зустріч із президентом і виявилося, що в мене немає жодної пари взуття із закритими пальцями. Мені було дуже незручно, але довелося йти в босоніжках, – каже Джамала.

Проте, за словами співачки, президент влаштував дуже теплий прийом, і вона швидко забула про взуття не за дрес-кодом.

Нагадаємо, що нещодавно Джамала показала найстильніші образи з музичного фестивалю в Юрмалі.