Французький суддя телепроекту "Король десертів" Стефан Вайттінадан зробив комплімент українкам та зізнався, що його тримає в Україні вже 15 років

Що француз найбільше цінує в українських жінках?

Поделиться:

Стефане, ви суддя шоу "Король дсертів". ви парижанин, який вже 15 років живе і працює в Україні. Що тримає вас в Україні – робота чи красиві жінки?

- Робота і шоу «Король десертів»! Українці дуже відкриті та дружелюбні, а українські жінки – без сумніву надзвичайні красуні!

Чи знайомі ви з українськими десертами? Вареники з вишнями, київський торт, «Наполеон»?

-  Все це я куштував і залишився в захваті! Дуже сподобалися саме ті вареники з вишнями, які приготувала одна з учасниць на проекті «Король десертів». А ще з українських ласощів я б виокремив «Медовик». Я обожнюю «Медовик»!

Ви секс-символ шоу! Як дівчата привертали вашу увагу?

Можливо, щось і було, але я, особисто, намагався не звертати на це увагу! І, у будь-якому випадку, як член журі, я залишався дуже суворим. Усі ці натяки та звабливі погляди жодним чином не впливали на мої оцінки та коментарі.

Чи не погладшали ви на проекті? Скільки набрали кілограмів за проект?

- Я думаю десь два кілограми! Два маленьких кілограмчика. Треба було абсолютно все дегустувати. Особливо на початку шоу, коли було багато учасників і, автоматично, було дуже багато десертів. У той день, коли був кастинг, мені здається я спробував десь тридцять тортиків і тістечок!