«Раніше мене ніхто не вважав красивим!»: секс-символ серіалу «Школа» Микита Вакулюк розповів, як змінилося його життя після успіху телепроекту

Актор про власний "підйом" завдяки серіалові

Поделиться:

Яно та Микито, у першому сезоні серіалу «Школа» романтичні стосунки між вашими персонажами не склалися. А які у вас стосунки у житті?

  • Ми не пара, але дуже хороші друзі. Спілкуємося і допомагаємо одне одному під час зйомок і взагалі.
  • В кожного є свої стосунки поза межами кадру. Ми схожі ззовні. Хтось каже, що ми брат із сестрою, хтось – що пара. Нехай думають, що хочуть!

Ви взагалі пам’ятаєте, як проходили ваші канікули?  

- В селі з бабусею, з полями, з озерами, з риболовлею, з деревами, з лісами – з усією чудовою природою. Але після села я завжди любив повернутись до міста, тому що тут у мене були велосипед, ролики, друзі, комп’ютерні приставки та розваги.

- По суті, в мене те саме. Я лише пасла корів. Потім у нас обов’язково було море, куди ми виїжджали на татовому «Жигулі».

Яке місце у вашому житті займали дитячі табори?

- Декілька разів у дитинстві відпочивав у таких таборах – це було і на морі, і на Закарпатті.

Чи не траплялося вам брати участь у конкурсах краси у таборах?

- Не було такого, я не пам’ятаю. Я відкрию секрет, що досить довгий час мене ніхто не вважав красивим чи кращим за когось.  Це, мабуть, «Школа» дала мені такі привілеї.

Можливо, були якісь натяки з боку дівчат до вас? Дівчатам, як правило, дорослі чоловіки подобаються більше, ніж однолітки…

- Був випадок, коли діти підходили до нас сфотографуватися та взяти автограф. І хтось мені поклав записку із номером телефона і пропозицією зателефонувати. Для чого – не знаю.

А з боку дівчат зі знімальної групи?

- Натяків я не відчував, просто симпатія і добре ставлення.