Співак Ivan NAVI зізнався, кого із українських секс-символів йому було найважче спародіювати – Зіброва, Пономарьова чи Винника

Робимо ставки... Хто ж це?

Поделиться:

Іване, минулого «Вечора прем’єр» ви були у глядацькій залі. Пройшов рік – і ви представляєте на сцені «Вечора прем’єр» нову пісню, дует… Які відчуття?

- Минулого року було дуже душевно. Сьогодні я був по інший бік барикад, і це – неймовірні емоції та відчуття! У мене таке враження, що я ніби додому, до Львова, приїхав.

З усіх артистів ви найбільше репетирували…

- Я навіть намагався «скретчити», я навіть ходив на заняття. До цього часу я ніколи не мав відношення до ді-джейської справи, а тут потрібно було робити все у ритм!

Під час концерту у вас було випробування: треба було удавити з себе секс-символів різних часів – Павла Зіброва, Олександра Пономарьова, Олега Винника.  Який з цих образів дався найважче?

- Мабуть, Павло Зібров. Останній раз я носив вуса у школі, точніше «пушок». Коли мені було років п'ятнадцять-шістнадцять, то я багато слухав Олександра Пономарьова. А Олег Винник зараз усіх просто «розриває»! В Олега Винника є «вовчиці», а в Івана Наві є «тигриці»!