"Світське життя" покаже, що учасники Євробачення 2017 думають Україну

Найдовшим за всю історію конкурсу червоним хідником пройдуться представники усіх 43 країн-учасниць.

Поделиться:

У новому випуску, який вийде в ефір вже завтра, у суботу, о 23-10, Катерина Осадча завітає на церемонію відкриття головної музичної події року та поспілкується з учасниками "Євробачення 2017".

Найяскравіший серед всіх - фаворит букмекерів італієць Франческо Габбані. І поки інші конкурсанти хвилюються через свій виступ, артист розповість, як насолоджується dolce vita у Києві, милується українськими жінками та зовсім не думає про свою гіпотетичну перемогу.

Не напружується і білявий іспанець Манель Наварро. Співак наважився зробити у Києві татуювання - українське слово - та покаже, що з того вийшло. В той же час музичний критик Артур Гаспарян, один з небагатьох журналістів з Росії, які працюють на конкурсі, відверто прокоментує скандал навколо недопуску російської учасниці Юлії Самойлової на "Євробачення" у Києві.

Конкурсантка з Польщі Кася Мос, яка у вільний від музики час знімається для чоловічих журналів з благодійною метою, розкриє секрет, як підтримує фізичну форму за допомогою... українських вареників. А учасники "Євробачення" від Білорусі розкажуть, яку екзотичну пораду дала їм Руслана, коли вони поцікавилися секретом перемоги.

Представник України на "Євробаченні" Євген Галич, який днями став удруге татом, днями же й відсвяткував власне 33-річчя після восьми місяців "сухого закону".

В інтерв'ю Катерині Осадчій рокер розповість про свої відчуття від участі у поп-конкурсі та порівняє виступ на "Євробаченні" з сексом. А трійця ведучих конкурсу: Олександр Скічко,Тимур Мірошниченко та Володимир Остапчук відкриють таємницю, куди після конкурсу подінуться їхні концерті костюми, на створення яких держава витратила майже мільйон гривень.

Не пропустіть! Кумівство, чутки, скандали та сюрпризи "Євробачення 2017" у Києві! Тільки у "Світському житті": субота, 23-10, канал 1+1.