Український співак ALEKSEEV розповів, що Ані Лорак планує повернутися до України з концертами

"Вона дуже хоче це зробити!"

Поделиться:

Микито, тебе можна сміливо назвати завидним холостяком України! Ти непогано заробляєш, багато гастролюєш.  Чи мрієш ти взагалі про весілля?

- Як чоловік я мрію про весілля, про дітей, про родину. Зараз, можливо, ще просто не час, бо у моєму серці – музика.

Поруч з тобою ніколи не було дівчини, принаймні, публічно!

- Так!

Позаочі кажуть про твою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Можливо, справа у цьому?

- Я зустрічався з дівчиною сім років, але в якийсь момент ми розійшлися!

Коли ти став відомим?

- Це було і в той час, коли я був відомий також.

Зараз пліткують про твій ймовірний роман з учасницею гурту «ВіаГра» Уляною. Чесно кажучи, це скидається на PR-проект…

- Ми були у Венеції, і дуже добре провели там час. Публічно ми поки що ніде не з’являлися, але все може змінитися у будь-який момент…

Останні роки твій гастрольний маршрут ніяк не змінювався. Ти активно продовжуєш гастролювати в Росії. Чи жодного разу у тебе нічого не йойкнуло, коли ти в чергове отримував нагороди у Росії?

- Я люблю музику! Я буду там, де вона є! Я гастролював більше, ніж в 25 країнах, і одна з них – Росія. Там у мене дуже багато публіки, яка любить мене за мою музику. На кожному своєму концерті, де б це не було: у ДК, у клубі, на площі – я усюди співаю українською мовою!

Ти ж розумієш, що таким артистам «закидають»? Що виступати у країні-агресорі не патріотично!

- Я вважаю, що, безумовно, треба бути патріотом своєї країни. Київ – моє рідне місто, де я завжди жив і буду жити! Я дуже люблю Україну, і тому у мене з цим проблем немає ніяких! Крім того, я дуже люблю свою справу!

На початку твоєї кар’єри тебе активно підтримувала Ані Лорак. Її концерти припинилися в Україні через те, що вона намагалася всидіти на двох стільцях одночасно. Чи не було для тебе це прикладом того, що і тобі треба визначитися? 

- Мені було дуже сумно з цього приводу. Я вже визначився: у цьому світі все дуже швидко плине, і через п’ять-шість років все може зовсім змінитися. Кароліна продовжує співати для своїх людей, тому що вона у першу чергу розуміє, що колись вона сюди повернеться, і вона дуже хоче це зробити, і заспівати для своїх фанатів, які саме тут чекають на неї!

Є багато артистів, які відмовилися від заробітку в Росії. Ти не серед таких артистів!

- Я не сказав би, що дуже багато артистів так зробили. Вони кажуть, що вони відмовилися від заробітку в Росії, але вони там нікому не потрібні, тому вони так і кажуть!