Ведучий «Євробачення» Володир Остапчук розповів, чому збирається емігрувати до Канади

Телеведучий націлився на західний телеринок

Поделиться:

Володимире, після фіналу «Євробачення» в одну ніч ти прокинувся знаменитим. Як воно? Тебе почали впізнавати на вулицях? Більше почали писати листи? В тебе з’явився фан-клуб? Тому що у хлопців,  особливо у таких миловидних, як ти, звичайно, одразу з’являється натовпи прихильниць.

–Минулими вихідними був у Відні. Люди на вулиці так дивилися, поки я не казав – «Євробачення» – і всі розуміли, де вони мене бачили. «Можна селфі?» Справді, в одну ніч, можна так сказати, що прокинувся знаменитим. Фан-клуби є, але вони трохи дивні, бо «Євробачення» - це, частково, ще й нетрадиційна сексуальна орієнтація. Тому деякі фан-клуби одружують мене зі Скічком.  Там фото, вони у фотошопі щось роблять. Це смішно. Я навіть собі менеджера вже завів, бо я не встигаю реально зі всім справлятися. Я - звичайний простий хлопець з маленького українського містечка. І тут на тобі. Як у лотерею виграв.

Чи збільшилися гонорари?

–Так, у два з половиною рази, інколи навіть у три рази. Всі кажуть: «Вова, в нас будуть аграрії сьогодні, а ти можеш нам гопак станцювати, який ти на «Євробаченні» танцював? А можеш ти оцю пісню зіграти на акордеоні, як на «Євробаченні». Так, стоп, «Євробачення» забулося, є інший Остапчук.

Напередодні конкурсу, до того, як тобі запропонували вести пісенний конкурс, в тебе була на меті імміграція. Ти збирався їхати жити у Канаду, у Торонто. Ти збираєшся іммігрувати,  чи вже ні?

–Частково це все правда. Насправді, з минулого листопада у нас є окуняти, ми можемо вільно їх зити в Канаду.

Зараз багато говорять про те, що українці виїжджають з країни. Ти - яскравий приклад того, що хлопець, який працював на телебаченні, будував кар’єру, вирішив емігрувати назавжди.

–Не скажу, що мені тут некомфортно, в мене класна робота, непогана зарплатня. Тим не менше, завжди своїми мізками я був направлений на західний ринок. Я дивлюся американське телебачення, слухаю американські радіостанції.  Частково ми хотіли це для нашої дитини, щоб вона адаптувалася там, чим раніше, тим краще. Їй зараз 4 роки. 
 Ми намагаємося спробувати жити в іншому суспільстві, і спробувати, який на смак північно-американський телеринок. В мене там є непогані зв’язки, і через це я намагався придивитися до того ринку і, принаймні, спробувати. Краще себе картати за те, що не вдалося, ніж картати себе за те, що не поїхав та не спробував. Однак зараз я трохи переглянув свої плани, будемо пробувати і тут, і там.

В тебе дружина і донька. Де вони живуть?

–Поки в Україні, але з осені ми вже записалися в садочок і будемо намагатися якимось чином зрозуміти, чи тут, чи там.