Весільний вірус: обирати весільну сукню Катерині Кухар допомагали Катерина Осадча, Влад Яма та Андре Тан

Що стало причиною того, що після 9 років спільного життя з Олександром Стояновим прима балерина все ж таки вирішила зіграти весілля?

Поделиться:

Катерино, вітаю! У весільному салоні ми з вами ще не зустрічалися. Насправді, ви зі своїм чоловіком Олександром вже досить довго разом, і ось – вирішили влаштувати велике балетне весілля. Як воно, знову почуватися у статусі нареченої?

- Дуже несподівано і хвилююче!

Вибір весільної сукні – головний біль для кожної нареченої. Наразі у вас перші примірки, і ми вирішили полегшити вам цю задачу. Ми запросили ваших добрих знайомих: дизайнера Андре Тана та вашого колегу по суддівству у «Танцях з зірками» Влада Яму. Катю, вашим сукням хлопці будуть виставляти оцінки. Хлопці, ми з вами ніби на зйомках третього сезону «Модель XL», тільки в нас «Модель XХS». Ви обидва одружені. Скільки ваших нервів було витрачено на вибір весільної сукні для дружин?

- У мене дружина обирала сама. Це було декілька магазинів. Вони ходили з оператором, щоб зняти відео кожної сукні, а я потім подивився це відео, і затвердив сукню.

- Моя ж дружина побачила весільну сукню за годину до літака, коли ми відлітали на Мальдіви.

Андрію, а ти не боявся, що сукня може їй не сподобатися?

- Коли моя дружина переїхала до мене зі своїми речами, то я викинув 90% її мотлоху. Вона дуже довіряє мені!

Катерино, виходь!

- Мені дуже подобається! Я, насправді, приблизно і уявляв таку сукню. Просто поставив дев’ять балів, тому що вирішив, що раптом можу побачити щось ще краще. Я не знаю, як у цій сукні жити, як у ній бути на весіллі, але коли стоїш, то дуже красиво! Королева!

Андрію, чому п’ять балів?

- Катерина – королева, а ця сукня для дівчинки, яка підносить королеві фату або шлейф.

Катерино, а чому ви вибрали цю сукню?

-  Я відчуваю себе у цій сукні русалкою! 

Моя п’ятірка за те, що я вважаю, що у Катерини сукня повинна бути весільною, а ця – вечірня все ж таки. Відпускаємо вас на пошуки другої сукні. Андрію, що скажеш?

- Я поставив дев’ять! Мені здається, що це дуже гарна сукня, яка личить Катерині. Ви у цій сукні як сучасна Кармен!

- А мені перша сподобалася більше! Зараз я згадав скатертину, яку бачив у своєї бабусі на дачі, і це щось дуже схоже вийшло.

- Якщо б ти дивився останні тенденції і LOUIS VUITTON, і Gucci, і CHANEL… Тоді виходить, що всі роблять ось такі скатертини…

А мені хочеться ще більш весільної сукні!

- Об’єму трохи?

Може, й об’єму! Катю, вам важко підібрати розмір? Тому що ви навіть не XS розміру… Мені здається, що на таких тендітних жінок весільних суконь навіть не шиють!

- Надзвичайно важко! Ця сукня трошки величенька, тому я її і підтримую на всяк випадок!

Вау! Ось це – справжня наречена, як на мене!

- Мені навіть здається, що це якась Королева Англії! Я поставлю десять балів! Такі тканини роблять дуже модний силует! У Катерини дуже гарні ключиці, і у цій сукні вона дуже сексуальна!

Владе, а чому від тебе дев’ять?

- Мені перша сподобалася більше!

А я вас бачу саме у такій сукні на вашому весіллі! Сукня не занадто пишна, але все ж таки широка. До речі, у такій сукні можна гарно танцювати перший весільний танок, зробите із чоловіком собі постановку…

- Я думаю, може, нам Влад зробить якусь постановку?.. У цій сукні я захотіла себе відчути справжньою Попелюшкою!

До речі, у цій сукні є кишені. Можна телефон покласти, помаду…

- Та це ж кишені для подарунків!

- Для грошей…

Катю, ну а це вже сукня на другий день весілля!

- Від мене сім балів! Мені здається, що це сукня для першої шлюбної ночі, а не для весілля!

Андрію, а чому від тебе п’ять?

- Мені здається, що це сукня для «солодких» втіх, тому що її можна дуже швидко зняти.

У нас якісь достатньо консервативні хлопці! А мені здається, що ця сукня сміливо може бути другою: коли у сукні зі шлейфом походили першу годину, а потім перевдягнулися у цю зручну, в якій можна танцювати вже до самого ранку! Від мене – вісім балів!

- Я абсолютно впевнений, що Катя не одягне цю сукню на весілля!

- Ти кидаєш мені виклик?

Ого! Катерино, доведетьсявиходити заміж у штанах!

- Так! Буду білим лебедем!

- По-перше, це пір’я – яке дуже модне, по-друге, я дуже люблю нестандартні сукні, а тут – брюки та ще й з такою балетною пачкою! Дуже гарно!

- Отакий вигляд задасть тренд у нашій країні!

Це щось відмінне від класичних суконь. Але, можливо, весільну сукню все ж таки ніхто не відміняв! А вам яка сукня припала до вподоби?

- Мені всі подобаються!

За традицією, майбутній чоловік не має бачити наречену у весільній сукні, тому Олександр із сином долучилися до нас вже після примірки… Ви з Катериною разом давно, навіть вінчалися колись. Що змусило вас зараз піти на такий крок, щоб зареєструвати шлюб і влаштувати велике весілля?

- Це була каблучка, яку я захотіла, коли ми були в Америці. Перед Різдвом ми танцювали «Лускунчика». З нами була наша близька подруга, з якою я спілкувалася і думала, як…

- … «розкрутити» чоловіка на нову каблучку!

- І подруга сказала: «А ви одружені ж?», а я кажу: «Ні!», а вона: «А як це?».

Ви зробили це театралізоване весілля перед глядачами наприкінці вистави. Ніби це щось середнє між справжнім весіллям і театром…

- Це було перед Різдвом, і всі хотіли якоїсь казки. Це було так смішно, коли ми стояли на сцені: я була в пуантах, у балетній пачці з фатою, а позаду нас йшли маленькі дітки, які тримали ці каблучки.

- А Катерина мені в той момент каже: «Вони їх не загублять? Ми ж потім їх не знайдемо!»

Катерино, ні для кого не секрет, що у вашому житті вже було весілля. Яких помилок хотілося б уникнути: як і у виборі весільної сукні, так і у самій вечірці?

- У мене перше весілля було досить непоганим, тому я не знаю.

Що стосовно столу? Напевно, що серед ваших гостей буде багато зірок, які сидять на всіх можливих дієтах, багато ваших балетних колег, які теж не можуть дозволити собі зайвого…

- Звичайно, це буде багато салатів, морепродуктів, м’яса… Буде шашлик! 

Коли дивишся на Катерину Кухар, то ніколи не подумаєш, що на весіллі в першу чергу повинно бути м'ясо!

- Якщо б у мене був пустий холодильник, то перше, що у ньому повинно було б бути, так це лимон та іспанська ковбаса.

- Вона з’їдає десь дві ковбаски за день. Коли ми були на гастролях у Франції, то Катерина відправила мене за ковбасою до Іспанії, там якраз було п’ятдесят кілометрів до кордону між країнами. Ковбасок десять я тоді привіз!

- Так, і червоне вино.

Як будуть залучені ваші діти у весілля?

- Я хотів би нести обручки, і розкидати пелюстки.

- А я думаю, що потім син буде нашим водієм… Він зараз тренується і навіть їздить вже!

Ти їздиш за кермом?

- Так! Дідусь мене вчить. Я у селі їжджу.

Бажаємо вам терпіння і наснаги, адже весілля – це завжди стрес! Гірко молодим!