Катерина Кухар прокоментувала пародію студії Квартал 95 на себе

Танці з зірками

Сувора суддя Танців з зірками відреагувала на свою пародію у виконанні Олени Кравець.

Поделиться:

Сьогодні, 18 жовтня, до студії Сніданку з 1+1 завітала найбільш вимоглива суддя Танців з зірками Катерина Кухар. У прямому ефірі ранковго шоу всесвітньо відома балерина зізналась, як відреагувала на пародію студії Квартал 95 на себе на Танцях з зірками.

«Для мене ця пародія була великою несподіванкою. Пам’ятаю, що у той момент ми були всією родиною вдома. Гучніше за всіх сміявся мій син, мама та чоловік. Ми отримали позитивні емоції: важливо в житті дивитись на себе з різних боків та раціонально сприймати критику, адже я намагаюсь щодня вчитись новому та ставати кращою. Дуже вдячна студії Квартал 95 за таку влучну пародію», - поділилась Катерина.

Зазначимо, що 28 жовтня на сцені Національної опери України у спектаклі Шахерезада Катерина Кухар станцює з провідним солістом «Астана Опера» Адамжаном Бахтіяро:

«За радянських часів цей спектакль був заборонений: вважався занадто еротичним. І ось, тільки в двохтисячних в українців з'явилася можливість познайомитися ближче з цим східним твором. Цей балет - справжнє буйство фарб, пристрасті та неймовірної хореографії. Я дуже рада танцювати з таким віртуозним танцівником, як Адамжан. Буде гаряче», - розповіла Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізна леді: 6 образів Катерини Кухар на Танцях з зірками

Нагадаємо, наступної неділі у півфіналі глядачі побачать на паркеті пари Наталі Могилевської та Ігора Кузьменка, Наді Дорофеєвої та Євгена Кота, Ахтема Сеітаблаєва та Олени Шоптенко, а також Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової. Пари виконають по два танці.

Дивіться півфінал оновлених Танців з зірками 22 жовтня о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналася, яку пару винагородить цілим букетом квітів

Новости по теме