Катерина Кухар зізналася, хто став для неї відкриттям на проекті

Танці з зірками

Балерина розповіла, хто з учасників танцювального шоу вразив її найбільше.

Поделиться:

Учора, 18 жовтня, у гості до Сніданку з 1+1 завітала найбільш вимоглива суддя Танців з зірками Катерина КухарКатерина Кухар прокоментувала пародію студії Квартал 95 на себе. У знак своєї прихильності балерина подарувала ведучим Руслану Сенічкіну та Людмилі Барбір квіти, як і щонеділі учасникам на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналася, яку пару винагородить цілим букетом квітів

Зірка балету розповіла, хто з учасників легендарного шоу став для неї найбільшим відкриттям.

Для мене всі учасники яскраві та цікаві. Важко когось виділити. Однак на сьогодні відкриттям для мене є Юрій Ткач. У нього неймовірна пластика, він неймовірно танцювальний. Мені здається, що у його родині хтось мав займатися балетом. А також відкриттям була Наталя Холоденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримуючи сліз: Катерина Кухар розповіла про особисту ціну слави

Маленький син Катерини Тимур також вболіває за Юрія Ткача та критикує маму, яка іноді ставить низькі бали його улюбленцю. «Мамо, як ти могла поставити Юрі такі низькі оцінки?» – запитав син Катерину після першого ефіру.

Спочатку  у мене був шок, але потім я вигадала гарний спосіб контролювати Тимура у навчанні. Якщо у нас є проблеми з домашнім завданням, я одразу кажу: «Тимур, ти пам’ятаєш, що у нас скоро прямий ефір, де буде танцювати Юрій?», - жартуючи розповіла артистка. 

Також Катерина Кухар поділилася, як реагує на коментарі глядачів про її суддівство у шоу.

Знаю, що після перших кількох ефірів глядачі називали мене генералом у спідниці. Це було незвично для мене. Однак мені подобається нове амплуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де одягаються балерини: Катерина Кухар розповіла, як сформувала власний стиль

Нагадаємо, що залишилося два найгарячіших прямих ефіри Танців з зірками. Тож вмикайте 1+1 цієї неділі о 21.00.

Новости по теме