Вагітна Олена Шоптенко прикрасила обкладинку відомого глянцю

Танці з зірками
Вагітна Олена Шоптенко прикрасила обкладинку відомого глянцю

Фіналістка Танців з зірками розповіла, що дізналась радісну новину під час участі у легендарному проекті.

Поделиться:

Фіналістка Танців з зірками на телеканалі 1+1 вагітна Олена Шоптенко прикрасила обкладинку травневого випуску журналу «VIVA!», а також у відвертому інтерв’ю розповіла, що дізналась радісну новину під час участі у легендарному проекті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоу Танці з зірками перемогло у п’яти номінаціях премії «Телетріумф»

«Про мою вагітність знав тільки мій партнер Ахтем, ніхто з глядачів навіть не здогадувався. Потім я продовжувала репетирувати, виступати зі своїм танцювальним проектом, робила постановки. Зараз, звичайно, менше часу проводжу у залі, але танцювати мені дуже комфортно - навіть простіше, ніж довго ходити. Часу з'явилося більше, тому цікавлюся і іншими сферами суміжними з моєю. Захопилася режисурою, трохи знімаю. Вивчаю нове, намагаюся не витрачати час даремно. Я взагалі за те, щоб все проходило з користю», - сказала Олена. 

Також відома танцівниця поділилась, якою була реакція її чоловіка на радісну новину: 

«Я побачила результат тесту, а потім зробила ще п'ять. Всі смужки показували різний результат. Що відчула? Я дуже зраділа. У мене є сім'я, коханий чоловік, і це дуже бажаний і логічний розвиток подій. Звичайно ж, я поділилася з чоловіком - він теж був щасливий з цього приводу. Поява нової людини на світ - це величезна радість, адже це частинка тебе і найголовніше, що може бути в житті». 

Окрім цього, учасниця Танців з зірками зізналась, як вагітність вплинула на стосунки з чоловіком: 

Мій чоловік - це мій тил. З ним я відчуваю себе у безпеці. Для жінки це дуже важливо. Тоді вона може у хорошому сенсі розслабитися і займатися речами, які їй до душі, - поділилась танцівниця та хореограф. 

Тим часом, команда Танців з зірками вже розпочала підготовку до нового сезону, а також заінтригувала можливою участю у проекті відомої зірки американської версії шоу. Чи з’явиться Олена Шоптенко у новому сезоні Танців з зірками, глядачі та шанувальники шоу дізнаються вже незабаром. 
Нагадаємо, що незмінним ведучим Танців з зірками був Юрій Горбунов, членами журі – тренер Голосу.Діти-4 MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар і популярний хореограф Влад Яма, а переможцями стали українська співачка і тренер Голосу.Діти-4 Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко, які у фіналі виконали пристрасну румбу. Випуски Танців із зірками очолили ТОП найбільш рейтингових телепродуктів на українському ТБ в осінньому сезоні 2017 року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко зізналася, чому Танці з зірками стали для неї складним випробуванням

Новости по теме