Які напівфабрикати варто відправити на експертизу «Життя без обману» (голосування)

Життя без обману: Які напівфабрикати варто відправити на експертизу (голосування)

Ведучий «Життя без обману» перевірить, що насправді входить до складу напівфабрикатів.

Поделиться:

Поради Олексія Душки: Як обрати якісні цукерки та перевірити їх в домашніх умовахУ наступному випуску сімейного шоу «Життя без обману» ведучий програми Олексій Душка дізнається, з чого українські виробники виготовляють напівфабракати, та які продукти в жодному разі не можна вживати.

Для того, щоб визначити, які продукти «грішні», Олексій Душка пропонує вибрати торгові марки, які українці найчастіше купують та включають у свій раціон і відправити їх на експертизу.

Ведучому «Життя без обману» погрожуютьПісля оголошення результатів ведучий «Життя без обману» відверто розповість, з чого вітчизняні виробники виготовляють напівфабрикати та на що варто звертати увагу, купуючи готову продукцію.

Нагадаємо, що раніше Олексій Душка відправив на експертизу молочні та ковбасні вироби. Шокуючі результати приголомшили не лише ведучого 1+1, а й сотні українців. Проте Олексій Душка дав цінні поради, як відрізнити якісні продукти від «хімічної бомби».

Олексій Душка  переконаний, щоб залишатися здоровим треба не лише правильно харчуватися, а й вести активний спосіб життя. У своєму блозі ведучий 1+1 ділиться корисними порадами, як займатися спортом і скинути зайві кілограми.