Олексій Душка розповів, що подарував дружині після народження доньки і чим не пригощав би свою дитину

У свій День народження ведучий розповів, як поєднує батьківство з напруженими зйомками Життя без обману.

Поделиться:

Уже 5 вересня на екрани повернеться сімейне шоу Життя без обману. Тож наразі ведучий програми Олексій Душка перебуває у розпалі зйомок – і свій День народження, який святкує 31 серпня, також зустрічає на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сам собі санстанція: Олексій Душка розповів, як стежити за якістю продуктів

У свій День народження буду спершу на роботі. Пригощу колег вином – і знімати програму буде веселіше (усміхається). А ще я народився в один день зі своїм кумом, актором Артемом Позняком. Ми по черзі запрошуємо один одного на свято. Цього року моя черга йти на День народження до Артема.

Про те, чим здивують глядачів нові випуски Життя без обману, що допомагає Олексію Душці «відновитися» після напружених зйомок та як його змінило батьківство – наша сьогоднішня розмова.

Олексію, що цікавого готуєте для глядачів у нових випусках Життя без обману?

Ми дослухалися до звернень наших глядачів та розкажемо ще більше про смаколики, зокрема, про торти та шоколад. Раніше ми розповідали, чого не можна їсти. А нас часто запитували, що ж тоді можна їсти? Цього разу дамо глядачам вибір, використовуючи наліпки на продукти: +1 зелена – найкращий і, можливо, найдорожчий продукт; +1 жовта – продукт, у якому ціна відповідає якості; -1 – продукт із обманом.

Серед нововведень програми – поява дегустаторів, які допоможуть визначити смакові властивості того чи іншого продукту. А ще ми продовжимо розігрувати холодильники.

Вашій донці Даші ще не виповнилося й року. Як поєднуєте батьківство з напруженою підготовкою до нового сезону?

Моя робота доволі емоційно напружена. У новому сезоні програми я роблю деякі перевірки продуктів на собі: наприклад, за один раз з’їв плитку шоколаду й випив каву (7 ложок кави на одну чашку) – і виявилося, що вони зірвали мій так званий психологічний бар’єр, це потужні стимулятори.

До того ж не всім подобаєтсья те, що ми розповідаємо у програмі. Деякі представники великого бізнесу часом хочуть нам «віддячити» та влаштувати «веселе життя».

Тож після зйомок повертаюся додому виснажений. Донька лягає спати о 22 годині й приблизно о 2-ій перший раз прокидається. Тому поєднати це все складно. Та я безмежно вдячний дружині Олені, яка мене підтримує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-місячна дочка Олексія Душки разом із батьками вперше потрапила на обкладинку журналу

Як дякуєте коханій за турботу та підтримку?

Коли Даші виповнився 1 місяць, я подарував коханій дружині золоту каблучку з діамантом. Узагалі хочу присвячувати своїм дівчатам вільним час, тож як завершаться зйомки Життя без обману, ми вирушимо до Карпат. Там прекрасні гори, а ще там дуже смачно готують м'ясо.

Олексію, спостерігаєте якісь зміни в собі після появи доньки?

Тепер для мене й моєї дружини найголовніша людина у світі – це Дар’я Олексіївна (усміхається). Якщо колись я розслаблявся, читаючи книжки чи займаючись спортом, то тепер – перебуваючи вдома та дивлячись, як донечка мені усміхається.

Із появою доньки зрозумів, що мені є чим перейматися в житті. Я перестав нервуватися через дрібниці. Узагалі дочка зробила мене більш мудрим.

Які товари ви не купили би для своєї дитини?

Хочу відтягнути максимально далі той момент, коли Даша спробує шоколад, оскільки, як я вже говорив, це потужний стимулятор. Не куплю маленькій дитині кавуна, допоки їй не виповниться 5-7 років. А ще не куплю продукти, що містять маргарин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 продуктів, котрі в жодному разі не їстиме ведучий програми «Життя без обману»

Знаючи тонкощі вибору продуктів, що перестали вживати особисто ви?

Продукти з маргарином, адже він містить велику кількість транс-жирів. Останні спричиняють серцево-судинні захворювання. Американці визначили, що заборонивши / обмеживши використання в їжі транс-жирів, щороку рятуватимуть приблизно 20 тис. людей.

Усе інше я їм, адже вмію вибирати продукти. Я їм сосиски, оскільки це непоганий продукт, просто потрібно знати, яким він має бути.

Кавуни – вони не шкідливі, якщо знати внутрішні ознаки цієї ягоди та коли її можна купувати.

Ви зізнавалися, що мрієте відкрити власний ресторан. Уявімо, що така можливість з’явилася. Яким би був цей заклад?

Це був би м’ясний ресторан, оскільки навіть вдома я люблю готувати м'ясо. Моя дружина визнає, що грудка індички в мене виходить більш смачна та більш ніжна. Порції гарнірів у моєму закладі були би маленькі. Там би смакували різним вином, але не дорожчим від 200 гривень за пляшку. Знімаючи Життя без оману, я переконався, що можна смакувати недорогим вином.

Це був би ресторан для молодих урбаністичних людей. Це було би місце, куди приходиш, замовляєш одну страву й отримуєш від неї максимальну насолоду.

Нагадуємо, що в новому сезоні Життя без обману Олексій Душка покаже глядачам продукти європейської якості за українською ціною. Дивіться щовівторка о 22.00 на 1+1!