Актор серіалу «СидорЕнки-СидОренки» поділився цікавими подробицями зі зйомок

 Виконавець головної ролі у «СидорЕнки-СидОренки» поділився подробицями зі зйомок серіалу

Лев Сомов зізнався, що знімальна група стала справжньою родиною.

Поділитися:

28 жовтня на 1+1 відбулася прем’єра комедійного серіалу «СидорЕнки-СидОренки» про життя двох родин із різним соціальним статусом, долі яких об’єднали події минулого. Проект є адаптацією популярного формату «Іванови-Іванови» групи компаній Yellow Black and White.

За сюжетом серіалу, родини дізнаються, що 16 років тому їхніх синів переплутали в пологовому будинку. Відтепер на героїв чекають безліч випробувать та кумедних побутових ситуацій, які знайомі кожному з нас.

Прем’єра відзначилась успіхом і зібрала високі результати телеперегляду. Комедію одночасно дивилися близько трьох мільйонів глядачів. Серіал став лідером за аудиторією 18-54 із часткою проекту 17,4%.

Сьогодні до студії «Сніданку з 1+1» завітав Лев Сомов, який у серіалі виконує роль невгамовного діда СидорЕнка. Він щодня вигадує хитрі авантюри, скептично ставиться до багатих людей, вважаючи, що вони все заробили нечесно, та обожнює своїх дітей, хоча й не зізнається в цьому. У реальному житті Лев Сомов – не лише актор, а й драматург, режисер-постановник, хореограф і театральний педагог. У його арсеналі – десятки ролей у виставах та кіно, звання Заслуженого та Народного артиста України та кілька престижних театральних премій «Київська Пектораль».

Актор також розповів, що команда проекту швидко стала однією сім’єю, тому прем’єру серіалу вчора дивилися разом – згадували знімальні дні та до схочу насміялися. Актор запевнив, що емоції, які глядач бачить на екрані, команда дійсно пережила на знімальному майданчику.

«У нас все було по-справжньому! Ми реготали, падали, плакали, обіймалися, цілувалися…», – говорить актор.

Після закінчення ефіру Лев зазначив, що йому дуже хочеться зберегти в собі запального хлопчака, яким був його герой.

Нагадуємо, вчора Сидоренки дізналися несподівану звістку про помилку в пологовому будинку та вперше зустрілись. Поки різним родинам порозумітися складно: Олександр СидОренко ледь витримує витівки своїх тезок, дід дряпає дорогі автівки, хлопці – Рома та Вова – встигли надавати один одному стусанів.

Зауважмо, заможне подружжя СидОренків в серіалі грають Дмитро Суржиков (Олександр) і Олеся Власова (Ольга), а їхнього сина – молодий український актор Петро Ніньовський (Вова). Ролі героїв бідної сім'ї СидорЕнко виконують Ксенія Вертинська (Леся), Валерій Швець (Петро), Лев Сомов (дід) і Євген Шекера (Рома).

Сьогодні о 21.45 не пропустіть нові серії сімейної комедії «СидорЕнки-СидОренки». На братів чекає нове, але звичне для кожного юнака випробування – завоюваювання симпатії дівчини Алі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Стало відомо, хто зіграє у комедійному серіалі Сидоренки-Сидоренки каналу 1+1

2. Чим дивуватиме новий український серіал «СидорЕнки-СидОренки»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.