5 модних образів у стилі Сари Джесіки Паркер

Дізнайтесь, як повторити стиль акторки.

Поділитися:

Американська акторка Сара Джесіка Паркер сьогодні святкує свій 55-й день народження. Ми вирішили показати вам добірку стильних луків іменинниці. Надихаючись образами голлівудської зірки, стиліст Анна Пономаренко підготувала декілька яскравих та оригінальних образів Сари. 

Нагадаємо, Сара здобула світову популярність після своєї ролі у серіалі «Секс у великому місті», де вона виконала роль письменниці Керрі Бредшоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних образів в стилі Моніки Белуччфі

У СТИЛІ 90-Х

Смак кожної жінки формується з віком. На початку кар’єри Сара одягалася в об’ємні жакети, джинси, прості футболки та мала пишне кучеряве волосся. 

Вже на початку 90-х, коли Сара почала зустрічатися з Робертом Дауні молодшим, в моду ввійшов мінімалізм та відверті сукні. Саме тоді почав формуватися індивідуальний стиль акторки. Сара почала дозволяти собі яскраві експерименти і «гралася» з фактурою тканин. Речі у стилі 90-х не втрачають своєї актуальності й сьогодні. 

СМІЛИВА ТА ЯСКРАВА 

Після зйомок у серіалі «Секс у великому місті» Сара перейняла любов до експериментів з одягом від своєї героїні Керрі. В інтерв’ю акторка чимало разів стверджувала, що зовсім не схожа на Керрі Бредшоу за характером, однак їй до вподоби її стиль. 

Сміливі аксесуари, яскраві образи, пишні спідниці та, звичайно ж, високі підбори - без цих речей важко уявити стиль Сари. 

КЕЖУАЛ 

Для походу в магазин або прогулянки з дітьми Сара одягає стильні джинси, кросівки, куртки, але не забуває додати луку оригінальності завдяки аксесуарам: великий шарф, капелюшок або намисто. Крім того, створюючи образ у стилі кежуал, акторка полюбляє багатошаровість. Такий модний трюк є популярним навесні 2019-го. 

В будь-якому образі Сари є якась цікава деталь. Саме тому її стиль цікавий - навіть найпростіші речі вона носить з акцентом. 

ЕЛЕГАНТНИЙ 

Сара обожнює комбінувати базові речі гардеробу, до прикладу, білу сорочку з ефектними доповненнями. Акторка поєднує яскраві кольори, додає незвичні аксесуари і не боїться експериментувати. 

КОКТЕЙЛЬНИЙ 

Вечірні виходи Сари завжди вишукані та стильні. Модні критики ще довго обговорюють, що саме означав той чи інший її образ. 

Сара полюбляє пишні спідниці, декольте та незмінний яскравий акцент - рукавички, капелюшок, асиметрія або оригінальна фактура тканин. 

Фото - gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 модні образи в стилі Ніколь Кідман