6 видів пасти: Як готувати та з чим поєднувати
Дізнайтесь, із якими продуктами краще поєднуються різні види пасти.
Італійський шеф-кухар Марко Черветті поділився рецептом приготування класичної томатної пасти з базиліком Аль Помадоро. Перед тим, як розкрити усі секрети ідеальної пасти, шеф-кухар розповів, які існують види пасти, та з чим їх можна поєднувати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 смачних рецептів італійської пасти
1.Тальятелле. Експерт радить їсти цей вид пасти у поєднанні з італійським рагу та пармезаном. Страва «Болоньєзе» готується саме із тальятелле.
2. Лазанья. Це найдавніший вид пасти, який можна використовувати не лише для приготування страви лазаньї, а й поєднувати із овочами, сиром та м'ясом.
3. Форфалле. Цей вид пасти найкраще поєднується із ніжними на смак інгредієнтами - червоною рибою, грибами, моцареллою, вершками.
4. Рігатоні. Рігатоні найкраще смакує у поєднанні із помідорами, гострим перцем та салом.
5. Лінгуіне. Цей вид пасти ідеально поєднується із соусом песто. Лінгуіне відрізняється від спагетті тим, що має плоску структуру.
6. Спагетті. Це найпоширеніший вид пасти. Спагетті вдало поєднується із м'ясом, зеленню та оливковою олією.
ПАСТА З БАЗИЛІКОМ АЛЬ ПОМАДОРО
Інгредієнти:
спагетті
помідори чері - 8 шт.
зубчик часнику
базилік
Приготування:
1. Порізати помідори чері навпіл. Подрібнити часник та базилік.
2. Зварити спагетті.
3. Розігріти на пательні оливкову олію. Спершу обcмажити часник, до появи золотистої скоринки. Додати помідори.
4. Зварене спагетті перекласти на пательню із помідорами.
5. Додати базилік. Ретельно перемішати.
6. Перед подачею прикрасити страву листям базиліку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ризото: опановуємо італійську класику