Астрологічний прогноз на тиждень: яким знакам зодіаку час щось змінити у житті

Астролог Ігор Нехаєв у "Сніданок. Вихідний" розповів, кому пощастить у коханні, а на кого чекає успіх, міцне здоров'я та гроші.

Поділитися:

У нас зараз спадаючий місяць і цього тижня на нас чекає Молодик (Новий місяць).  Астрономічно – це коли місяць розміщується між Сонцем та нашою планетою – Землею, а астрологічно – це коли Сонце та Місяць знаходяться в одному знаку, з'єднанні та градусі. Може відчуватися брак сил і слабкість, якась апатія. При цьому не треба впадати у відчай, це швидко пройде і потрібно подбати про своє здоров'я, постаратися не перевтомлюватися, не приймати важливих рішень і не розпочинати нові справи. Дуже важливо навести лад у своєму будинку, у своїх думках, віддати непотрібні речі. Постаратися наскільки це можливо віддати борги.

У п'ятницю, 5 листопада, місяць починає фазу зростання і добре розпочинати нові проєкти, займатися плануванням. Пригніченість зміниться бадьорістю, ентузіазмом і сили почнуть додаватися. Кому цього тижня пощастить у коханні, з грошима, а на кого чекає успіх та міцне здоров’я – розказує  астролог Ігор Нехаєв у "Сніданку. Вихідний".

Якому знаку зодіаку пощастить у коханні?

Овен

Можлива зустріч другої половинки та поїздка в далекі країни. Успіх у кар'єрі можуть трохи затьмарити складнощі з бізнес-партнерами. Зверніть на це увагу. Може з'явитися потяг до знань та бажання отримати нову освіту.

Близнюки

На Близнюків чекає закоханість та романтичні стосунки, відчуття спокою та щастя. Проявіть любов до матері у вигляді піклування про неї. Може з'явитися бажання розпочати ремонт вдома або змінити житло. Зверніть увагу на своє самопочуття та здоров'я своїх дітей.

Водолій

Для Водоліїв буде успіх у шлюбі та в сімейних стосунках. Прийміть підтримку та любов від батька чи наставника, вчителя. На вас чекає цікаве знайомство. Можливі далекі подорожі на відпочинок. З'явиться прагнення до духовних знань та пошуку сенсу життя. Для Водоліїв ця тема дуже близька, тому що вони за своєю природою мають філософський склад розуму. Наважуйтесь, у Вас все вийде! Можливий спад у роботі, зверніть на це увагу та бажано уповільнити свій ритм життя, придивитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

На які знаки зодіаку чекає на успіх?

Рак

Раків чекає успіх у сфері будівництва та архітектури, можливе придбання власного житла. Буде розкриття своїх талантів, здібностей та буде інтерес до сфери туризму. Необхідно звернути увагу на стосунки зі своєю оловинкою.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає успіх закордоном або може бути співпраця із закордонними партнерами. Для Скорпіонів це буде період трансформації, яка приведе їх до розуміння їхньої життєвої мети. Планета-управитель Скорпіонів – Марс – це планета трансформацій. Скорпіони завжди знаходяться у пошуку. Шукайте та продовжуйте шукати! З'явиться інтерес до спорту та інших активних видів діяльності. Також, буде якийсь інтерес до філософії та езотеричних практик.

Стрілець

На Стрільця чекає позитивний тиждень. На представників цього знаку чекає слава і визнання, відчуття балансу та насолоди в житті, радість від спілкування з друзями. Можливий успіх у кар'єрі та отримання прибутку. Однак, у гонитві за матеріальними цінностями головне не втратити себе та своє здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМагнітні бурі на листопад 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Якому знаку зодіаку пощастить зі здоров'ям?

Терези

Терезам пораджу подбати про своє здоров'я та поберегти нервову систему. Можлива моральна невдоволеність та деяка розгубленість. Може з'явитися сильне бажання змінити країну проживання та прагнення усамітнення. Намагайтеся прислухатися до себе. Вам допоможе підтримка матері.

Козеріг

У Козерогів може з'явитися біль у суглобах та хребті. Особливо зверніть увагу на коліна. Намагайтеся більше бувати на свіжому повітрі та не лінуватися. Намагайтеся організувати собі поїздку на оздоровлення і спробуйте зайнятися йогою, це може допомогти вашим суглобам. На Вас чекає захоплююча робота, яка може принести бажаний результат.

Риби

Рибам необхідно подбати про своє здоров'я та здоров'я другої половинки. Може спостерігатися зниження імунітету і є схильність до травм, ударів. Потрібно дотримуватися спокою та терпіння, це важливо для Риб. З'явиться бажання знайти нове хобі і прокинеться інтерес до езотеричних наук, тієї ж астрології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як побороти свої страхи: практичні поради від психотерапевта Олега Чабана. В чому різниця між страхом та фобією?

Якому знаку зодіаку поталанить із грошима?

Телець

На вас чекають хороші заробітки та прибуток, але будьте пильні, конкуренти не дадуть вам спокою. Можлива матеріальна підтримка від батька та приємне спілкування з матір'ю. Можуть виникнути сильні пориви та бажання у задоволенні своїх почуттів.

Лев

Лев зможе заробляти закордоном і отримати фінансові надходження з-за кордону. Буде сприятливо зайнятися благодійністю та підтримати своїх близьких людей. Успішним буде тиждень у побудові кар'єри, можуть бути перемоги у змаганнях та у спорті. По можливості, намагайтеся не здійснювати марних витрат, створювати собі борги та брати кредити.

Діва

Для Дів цей тиждень обіцяє отримання великих гонорарів і, в принципі, може бути перехід на новий матеріальний рівень. Будуть приємні та успішні події у житті ваших дітей. Приділіть увагу своєму батькові, оскільки його здоров'я може трохи погіршитись. Можливі образи на своїх батьків. Навчіться прощати та приймати.

Як побороти осінню хандру, дивіться поради психолога: