Астрологічний прогноз на тиждень: якому знаку зодіака пощастить в коханні, здоров'ї, грошах, а на кого чекає успіх?

Астролог Ігор Нехаєв розповів, у чому повезе кожному знаку зодіаку.

Поділитися:

В цей понеділок, 18 жовтня, завершився період Ретроградного Меркурію. За словами астролога Ігоря Нехаєва зі "Сніданку. Вихідний", з цього моменту одразу покращується комунікація між людьми, бізнес буде проходити більш успішним, а покупки будуть більш вдалими. При цьому нам усім варто звернути увагу на своє здоров'я та відносини з керівниками. Можливо будуть тимчасові покращення в кар'єрі, а також слід балувати себе. А от у чому вам повезе в залежності від знаку зодіаку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2021 для всіх знаків зодіаку: кому пощастить найбільше, а кого очікують неприємності

Якому знаку зодіаку пощастить в коханні?

  • Телець: слід проявити любов до оточення, шукати нові цілі в житті, може бути шлюб з іноземцем або дальні поїздки.
  • Рак: зверніть більшу увагу на партнерські відносини, можуть з'явитися таємні шанувальники, будьте спокійними цього тижня.
  • Скорпіон: можлива романтична зустріч, багато нетривалих поїздок, радість в житті. Зверніть також увагу на свої відносини.

На які знаки зодіаку чекає успіх?

  • Діва: отримаєте нові знання, розширите духовні перспективи. Зверніть більшу увагу на свою нервову систему, намагайтесь більше відпочивати, не ігноруйте симптоми алергії.
  • Козеріг: можна буде створити новий успішний образ, отримаєте новий запалющий досвід. Проявляйте спокій та терпіння. Можуть бути тимчасові фінансові складнощі.
  • Водолій: можна змінити свої життєві цілі. Слід дозволяти собі мандрувати та відпочивати, відчувати гармонію у сімейних відносинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на жовтень 2021: сприятливі та несприятливі дні для осіннього наведення краси

Якому знаку зодіаку пощастить у здоров'ї?

  • Овен: займіться покращенням імунітету, профілактичним лікуванням (біг, плавання). Відкриються нові горизонти в кар'єрі, очікується боротьба з конкурентами.
  • Лев: зверніть увагу на свою серцево-судинну систему, взаємовідносини з батьком. Намагайтесь уникати кредитів та боргів.
  • Риби: намагайтесь сильно не перепрацьовувати, піклуйтесь про свій імунітет. Не ризикуйте, адже можливі травми. Попіклуйтесь про батьків та станьте більш чуйними до друзів. Нова справа принесе гроші та успіх.

 Якому знаку зодіаку пощастить з грошами?

  • Близнюки: можливий прибуток у вигляді набуття спадку та нерухомості. Можливі перешкоди в отриманні знань. Зверніть увагу на відносини з мамою. Порадуйте себе маленькими приємностями.
  • Терези: можливі матеріальні надходження у вигляді страхових виплат, а також купівля нерухомості чи автомобіля. Відчуватиметься гармонія в житті. Можуть зацікавити практики (йога, езотерика чи танці).
  • Стрілець: на вас чекає матеріальне розширення та успіх у кар'єрі, при цьому слід теж уникати боргів і не брати кредит. Зверніть увагу на свої відносини з батьком та духовним вчителем. 

Дивіться також астрологічний прогноз від Розалії Романової: