Як знайти своє кохання: бути в активному пошуку чи «відпустити» ситуацію? Розповідає психологиня Анна Кушнерук

Як знайти своє кохання? І чи треба його взагалі чекати? Розповідає психологиня Анна Кушнерук.

Поділитися:

Як можна легко знайти своє кохання? Чи варто його шукати? Які є головні перешкоди на шляху до нового кохання? Про все це в студії «Сніданок. Вихідний» розповіла психоаналітик Анна Кушнерук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно говорити і приймати компліменти (коментує психолог Анна Кушнерук)

Приводом до того, щоб звернутися до цієї теми, стало відео «ЖВЛ», у якому ведуча «Твого дня» Руслана Писанка разом з чоловіком розповіли про те, як саме зароджувалися їхні стосунки:

Руслана Писанка зізналася – познайомилася з майбутнім чоловіком лише тоді, коли «відпустила» ситуацію і вирішила більше не шукати кохання. І воно одразу ж знайшло її саме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейний обід: Руслана Писанка з чоловіком Ігорем ліпили вареники, солили огірки та відкрили секрет – хто в їхньому домі головний?

З цією тезою погодилася і Анна Кушнерук і пояснила це так:

Коли людина постійно знаходиться в пошуку, вона перебуває у внутрішньому стані напруги. До такої людини не хочеться підходити, знайомитися з нею. Краще довіритися тій магії любові, яка безумовно має статися, але при цьому бути уважним до всього доброго, що в житті трапляється. Перш за все – бути відкритим до спілкування.

Анна Кущнерук запевняє – людина повинна жити світським життям: спілкуватися, гуляти, жити в своє задоволення, а не лише чекати, як тебе оцінять інші люди. Вчимося правильно реагувати на плітки з психоаналітиком Анною Кушнерук:

Що ж нам іноді заважає будувати нові стосунки? Психологиня назвала 5 головних перешкод на шляху до нового кохання:

как найти любовь

Навіть якщо не вдається віднайти своє кохання, треба перестати за це виправдовуватися перед іншими людьми, наголошує Анна Кушнерук. А головне – полюбити своє життя таким, як воно є, і прийняти його. І дуже часто після цього знаходиться кохана людина. А навіть якщо ні, прийняття себе обов’язково зробить вас більш щасливим. Психоаналітик підсумовує:

Людина, якій класно жити, надзвичайно приваблива. З нею хочеться спілкуватися.

Відео з порадами Анни Кушнерук щодо того, як знайти своє кохання, дивіться вгорі. 

Фото на головній сторінці: Pexels/Jasmine Carter