Чим загрожує неправильний раціон харчування жінкам після 40-ка років

Сніданок. Вихідний
У вихідні

Лікар розповів, яким повинен бути щоденний раціон жінок після 40-ка та від яких продуктів краще відмовитись

Поділитися:

Гамбургери, смажена їжа, кава – швидко та смачно, але - не корисно.

Гіпертонічна хвороба, онкологія, ожиріння, атеросклероз – не увесь перелік хвороб, на які можуть захворіти жінки, не дотримуючись правильного харчування після 40-ка років.

Лікарі рекомендують обмежити вживання таких продуктів:

1. Кави.

2. Чорного чаю.

3. Мучних виробів.

4. Молочних продуктів.

5. Червоного м’яса.

6. Солодощів та солоної їжі.

7. Копченостей та субпродуктів.

Повністю відмовтеся від фаст-фуду. Справа у тому, що після 40-ка у жінок значно погіршується обмін речовин і в організмі накопичуються шкідливі речовини. Тому потрібно ретельно стежити за своїм щоденним раціоном.

Щоб залишатися у хорошій формі, дотримуйтеся таких порад:

1. Смажену їжу замініть на печену, вироби із здобного тіста – на хліб темних сортів.

2. Не забувайте про зелень, овочі та фрукти.

3. Щоденно корисно випивати 1 скляну кефіру, кислого молока, йогурту або ряжанки, оскільки кисло-молочні продукти є хорошою профілактикою ламкості кісток або остеопорозу.

4. Пийте багато негазованої води.

Також вам буде цікаво дізнатися, які вітаміни та у якій кількості потрібно вживати щодня для здоров’я та краси.

Новини по темі