Фіналіст шоу «Танці з зірками», актор Костянтин Войтенко проти 10-річної чемпіонки з шашок Лєри: хто виграв у благодійній партії

Танці з зірками
Фіналіст шоу «Танці з зірками», актор Костянтин Войтенко зіграв в шашки з 10-річною чемпіонкою світу, яка збирає гроші на ЗСУ

Актор Костянтин Войтенко зіграв в шашки з чемпіонкою світу Лєрою Єжовою. Який результат поєдинку, мета якого – збір коштів на ЗСУ?

Поділитися:

Фіналіст шоу "Танці з зірками", актор Костянтин Войтенко показав у себе в Instagram відео, в якому видно, як він грає в шашки з 10-річною Валерією Єжовою, чемпіонкою світу, яка своєю грою збирає кошти на ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зупиніть війну: кліп 4-річної Кіри з Ічні розчулив українців (відео)

У запеклій боротьбі Войтенко програв, що не дивно, адже Лєра дуже рідко поступається в шашки. Ідея своєю грою допомагати нашим військовим прийшла до дівчинки близько місяця тому. Вона пропонує всім охочим зіграти з нею в шашки. Гравець може пожертвувати будь-яку суму, хоч одну гривню. Якщо він зможе перемогти чи зіграти внічию – грає ще одну партію безкоштовно. Станом на середину липня таким чином Валерія Єжова змогла зібрати понад 20 тисяч гривень на потреби ЗСУ і передала їх у фонд Сергія Притули. Дівчинка особисто передала гроші Сергію Притулі. Ведучий та волонтер розчулився вчинком Валерії до сліз, які не зміг стримати. Більше про благодійну діяльність 10-річної Лєри дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річна Соломійка з Дніпра грою на флейті зібрала понад 130 тисяч гривень на потреби ЗСУ (відео)

Костянтин Войтенко також активно займається волонтерською діяльність від самого початку повномасштабної війни росії проти України. Актор є учасником благодійної організації "ПоПарам", яку заснував ще один учасник минулого сезону "Танців з зірками", танцівник Антон Нестерко. "ПоПарам" збирає гроші на придбання обладнання, необхідного нашим військовим. Завдяки цьому вдається закуповувати пристрої, які роблять ефективнішою нашу боротьбу та полегшують роботу хлопців і дівчат на передовій. Нещодавно ми повідомляли, що Костянтин Войтенко та Антон Нестерко разом з благодійниками зібрали 4,5 мільйони гривень на обладнання для армії.

Новини по темі