Зірковий рецепт: Булочки із гарбузом від Валентини Хамайко

Сніданок. Вихідний
У вихідні
Зірковий рецепт: Булочки із гарбузом від Валентини Хамайко
1plus1.ua

Спробуйте приготувати ніжні булочки за рецептом зіркової ведучої.

Поділитися:

Сезон гарбузів у розпалі. Ведуча Валентина Хамайко в ефірі Сніданку.Вихідний поділилась рецептом смачної булочки зі шматочками гарбуза.

Інгредієнти:

Борошно - 300г

Вершкове масло - 50 г

Сіль – дрібка

Дріжджі – 10 г

Вода – 140 мл

Цукор – 50 г

Для змащування:

Сметана – 1 ч.л.

Яйце 1 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: страва вікінгів Plokfiskur від Олексія Душки

Начинка:

Гарбуз – 200-300 г

Цукрова пудра – 2 ст.л.

Кориця – 1 ч.л.

Вершкове масло 50-100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: дієтичні млинці Лори Філіппової

Як готувати:

1. Цукор розчиняємо у воді, невелику кількість рідини додаємо до дріжджів, які найкраще замішувати у окремому посуді.

2. Замішуємо тісто, додаємо щіпку солі, дріжджі, воду з цукром. До суміші наливаємо розтоплене вершкове масло.

3. Вимішуємо тісто 7 хвилин до однорідної маси. Залишаємо його на годину.

4. Нарізаємо гарбуз маленькими кубиками та розм'якшуємо на пательні.

У булочках немає відчуватись різна текстура - і тісто має бути м'яким, і гарбуз.

5. Змішуємо цукрову пудру та корицю.

6. Із тіста формуємо кульки та максимально розтягуємо. Змащуємо маслом та посипаємо пудрою з корицею.

7. Додаємо гарбуз рівномірно та не дуже густо. Змащуємо яйцем та загортаємо у равлика.

8. Вже сформовані булочки змащуємо яйцем із сметаною.

9. Ставимо у духовку на 15 хв із температурою 180 градусів.

Смачного!

Новини по темі