«День народження 27 лютого інколи може прийти влітку»: Неля Шовкопляс і Тімур Мірошниченко зробили Єгору Гордєєву незвичайний подарунок

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«День народження 27 лютого інколи може прийти влітку»: Неля Шовкопляс і Тімур Мірошниченко зробили Єгору Гордєєву незвичайний подарунок

Єгор Гордєєв отримав від колег по «Сніданку з 1+1» незвичайний подарунок – екологічні кавові окуляри

Поділитися:

Ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв днями відсвяткував 5 років у команді улюбленого ранкового шоу. Колеги-ведучі привітали Єгора з цим, а також з днем народження, який у Єгора був 27 лютого, на 4-й день від початку повномасштабного вторгнення. Цьогоріч ведучий не святкував, а подарунок перенесли. 

Майже 5 місяців потому Тімур Мірошниченко та Неля Шовкопляс подарували Єгору екологічні кавові окуляри українського виробництва. Бо знають, що їхній друг – знаний кавоман. Любов до цього напою у ньому виховала бабуся за татовою лінією – Неля. Вона працювала лікаркою і казала, що кава – це еліксир. У дорослому житті жодного дня Єгора не проходить без філіжанки еспресо. 

«Кава, як напій, дуже надихає. Це не просто для того, щоб не засинати. Це певний ритуал, наповнення енергією. Найпопулярніший ранковий напій. Випити кави – момент, щоб зупинитись, і в цьому шаленому ритмі життя побути з собою або сконцентруватись на чомусь», – каже Єгор Гордєєв про свою пристрасть до кави. 

Ведучому влаштували сюрприз. Тімур і Неля домовились з фотографом – Єгор був впевнений, що після ефіру буде фотозйомка для ведучих. І поки він фотографувався – вони занесли до студії особливий кавовий подарунок – окуляри і капкейки з фото телеродини «Сніданку з 1+1», проєктів Єгора «Твій день» та «Твій вечір», і Єгора з кавою. 

Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Тімур Мірошниченко

Гордєєв подарунок капкейки

«День народження 27 лютого інколи може прийти влітку. Якщо це Україна, 2022 і світлі люди навколо. Шукаємо точки опори у всьому, додаємо радості в життя. Моїм колегам і друзям справді вдалось мене вразити. Я чув про ці окуляри раніше. Знаю, що бренд збирає використану кавову макуху в локальних кав’ярнях Києва. Це круто, що такі екологічні речі вигадуються і створюються у нас в Україні», – поділився Єгор Гордєєв.

Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Тімур Мірошниченко

Кавові окуляри від українського бренду Ochis, відомі не тільки в Україні, а й поза її межами. Кавова гуща змішується із натуральними оліями та проходить процес обробки, щоб стати основою для оправи. До того ж окуляри на 100% біорозкладні. 

«Окуляри зберігають запах кави протягом багатьох місяців. Тому наш Єгор зможе бути ще бадьорішим, навіть при наших ранніх підйомах. Окуляри Єгора з діоптріями. Але є ще одна фішка – вони фотохромні, при потраплянні сонячних променів – темнішають», – кажуть Неля Шовкопляс та Тімур Мірошниченко. 

Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Тімур Мірошниченко

«Сніданок з 1+1» відтепер можна подивитись на ТЕТ о 7:00 у будні та о 8:00 на вихідних, а також на Ютуб.

Новини по темі