День природної жіночої краси: Людмила Барбір та Марічка Падалко з’явилися в ефірі без макіяжу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
День природної жіночої краси: Людмила Барбір та Марічка Падалко з’явилися в ефірі без макіяжу

У День природної жіночої краси ведучі «1+1» Людмила Барбір та Марічка Падалко з’явилися в кадрі без макіяжу.

Поділитися:

16 червня відзначається День природної жіночої краси. Тож сьогодні, ексклюзивно для глядачів ранкового шоу «Сніданок з 1+1» його ведуча Людмила Барбір зняла весь свій макіяж. Показати себе без гриму, у всій природній красі на початку ефіру запропонував Руслан Сенічкін. На що ведуча відразу ж погодилась. 

Для мене не проблема вийти в ефір без мейку. Оскільки в повсякденному житті косметикою майже не користуюсь. Максимум, що можу зробити – підфарбувати вії. Тому мені сподобався такий експеримент. Залюбки повторила б його ще раз

Зробила вона це під час рекламної паузи, тож глядачі змогли оцінити ефект «ДО» та «ПІСЛЯ».

 

Співведучий Людмили Барбір Руслан Сенічкін зазначив, що йому дуже подобається природна краса колеги. З чим, звичайно, важко не погодитися.

Підтримати колегу вирішила і ведуча «ТСН» Марічка Падалко.  Ще о 8 годині ранку Марічка була із професійним макіяжем , а вже о 9:00 – вийшла в ефір з чистим обличчям. За словами Марічки, на експеримент її надихнула саме Людмила Барбір, яка без макіяжу працювала на вулиці з природним світлом.

Я б напевно не погодилася на цей експеримент, якби запропонували працювати без макіяжу напередодні. А тут не було часу думати. Дякую колегам зі Сніданку за такий досвід і емоції.

Шанувальники почали активно коментувати експеримент ведучих у соцмережах : «Ви дуже гарні без макіяжу»,  «Сьогодні також піду на роботу без макіяжу. Дякую за ідею », «Молодці, виглядаєте дуже гарно і природньо», «Вау! Різниці майже немає», «Ви – надихаєте!».

Людмила Барбір зазначила, що грим на телебаченні є необхідним, оскільки світлові прибори та камера фактично «з’їдають» всі фарби на обличчі, тому і чоловікам, що працюють у кадрі, наносять тональний крем.

Натуральність та природність – це нове сучасне розуміння краси, де є місце всім відмінностям, незалежно від віку, статі, кольору шкіри та інших зовнішніх ознак. Неодноразово голлівудські зірки демонстративно з’являються в ефірах та на червоних доріжках в натуральних образах без косметики. Серед них відомі актриси: Енн Гетевей, Єва Мендес, Джесіка Альба, і 54-річна Геллі Беррі та 53-річна Джулія Робертс

Новини по темі