Єгор Гордєєв: 10 цікавих фактів про жінок, мрії та захоплення ведучого

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв: 10 цікавих фактів про ведучого Сніданку з 1+1

Напередодні дня народження улюбленого ведучого знайомимося з ним ближче.

Поділитися:

Завтра, 27 лютого, ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв святкуватиме день народження. Тож 1plus1.ua зібрав цікаві факти про іменинника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко: 10 несподіваних фактів про ведучу 1+1

1. Закінчив філософський факультет Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Також вивчав режисуру телебачення в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого.

2. «Мужність — це готовність брати на себе відповідальність. Якими б не були наслідки. У ХХІ столітті не існує суто чоловічих професій, ролей в сім'ї та суспільстві, чоловік може по-різному виглядати, думати і позиціонувати себе, але відповідальність за свої слова і вчинки — первинна статева ознака чоловіка і сьогодні», — переконаний ведучий.

3. Палке захоплення нашого іменинника — яхтинг. Любов до мандрівок під вітрилом йому прищепив рідний дядько — професійний перегонщик яхт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dan Balan: 10 цікавих фактів про співака, які вас здивують

4. Дитяча мрія Єгора Гордєєва — бути капітаном яхти. Ведучий вірить, що його мрія скоро здійсниться!

5. Вірним другом ведучого є його лабрадор Джум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар: 10 несподіваних фактів про приму-балерину

6. Єгор у свої 29 років — завидний холостяк. В одному з останніх інтерв’ю він зізнався, що поки не бажає зав’язувати стосунки заради стосунків: «Із часом побачимо: або енергія з’явиться, або стане цікаво, або спалахне іскра – і тоді все інше буде байдуже». При цьому вважає, що до амурних справ потрібно ставитися або дуже серйозно, або взагалі не надавати їм значення: «Тим паче був досвід, коли ставало боляче. Для мене це велика робота і часто, буває, ліньки витрачати на це час. Інша річ – короткотривалі історії (усміхається). І приємно, і не зобов’язує».

7. У жінках ведучий цінує почуття гумору. На його думку, саме ця риса «об'єднує і може багато виправити».

8. «Я легко ставлюся до грошей, не страждаю накопиченням. Тобто не марнотрат, але і не трясусь над ними. Вони це відчувають і швидко від мене йдуть», — з усмішкою розповів ведучий.

9. Єгор любить подорожувати, тож із радістю поділився з читачами нашого сайту добіркою з п'яти країн для тих, хто збирається за кордон уперше. Найбільше ведучого вразила Ісландія, поїзду до якої він подарував на ювілей мамі. «Це як вояж на іншу планету — її навіть порівняти ні з чим: ні за красою пейзажів, ні за ментальністю. Там автентичність якимось дивним чином поєднується з новими технологіями — абсолютно у всьому!» — ділився Гордєєв.

10. Найнесподіваніший подарунок, який коли-небудь робили ведучому, — стрибок із парашутом. Єгор із радістю його прийняв, адже дуже хотів подолати свій страх висоти.

Новини по темі