Футбол: зворушлива історія кохання Артема Довбика (ексклюзив від дружини)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Артем Довбик історія кохання. Дружина Юлія про їхні стосунки
Соцмережі Юлія Довбик

Артем Довбик прокинувся знаменитим після того, як забив вирішальний м’яч у ворота збірної Швеції, здобувши Україні путівку до чвертьфіналу Євро-2020. Що відомо про особисте життя молодого футболіста?

Поділитися:

Артем Довбик забив вирішальний гол 29 червня у матчі «Україна-Швеція» за вихід до чвертьфіналу Євро-2020. На ранок після матчу він прокинувся знаменитим  на всю Україну. На відеозв’язок зі «Сніданком з 1+1» вийшла дружина Артема Юлія, яка розповіла про їхню історію кохання.

Фото: Facebook Збірна України з футболу

Юлія Довбик розповідає – з Артемом вони знайомі вже 20 років, а одружені рік. Разом у школі вони навчалися з 1-го класу, навіть деякий час сиділи за однією партою. Коли ж підросли, то відчули, що споріднені душі, і почали зустрічатися. Юлія ділиться:

Ми з 1-го класу знаємо одне одного, йдемо по життю пліч-о-пліч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбол: лікар про травму Бєсєдіна – чи зможе нападник повернутися на поле?

Артем Довбик освідчився коханій красиво: під час відпочинку у Домініканській республіці, під шум хвиль. Звісно ж, Юлія погодилася. Вона з розумінням ставиться до частих від’їздів чоловіка на матчі та завжди дуже сильно вболіває за нього. Юлія зізнається:

Бути дружиною футболіста складно, але заради коханого я готова йти на поступки.

У чвертьфіналі Євро-2020 збірна України зіграє вже 3 липня. Нашим суперником стане збірна Англії. Сподіваємося, Артем Довбик і цього разу зможе допомогти українській команді своєю результативною грою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історичний гол. Артем Довбик дружині: «Ущипни мене, мені здається, що це сон» (відео)

Більше про історію кохання Артема та Юлії Довбиків дивіться у випуску «Сніданку з 1+1»:

Новини по темі