Костянтин Грубич, Тімур Мірошниченко, Соломія Вітвіцька, Дмитро Комаров: як ведучі 1+1 працюють на інформаційному фронті та займаються благодійністю (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як ведучі 1+1 Костянтин Грубич, Тімур Мірошниченко, Соломія Вітвіцька, Дмитро Комаров допомагають українцям під час війни

Як різні ведучі 1+1 займаються благодійністю та підтримують українців у важкі часи війни?

Поділитися:

Ведучі 1+1 у важкі часи війни залишаються в телеефірі, воюючи на інформаційному фронті. Крім того, часто їхні дні наповнені ще й волонтерством, зборами коштів і моральною підтримкою глядачів. Адже кожен по-своєму наближає нашу перемогу над російським ворогом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці на фронті, волонтери та артисти на передовій: як гумористи України наближають нашу перемогу

Ведучий шоу "Твій день" Костянтин Грубич з перших днів повномасштабної війни росії проти України донатить на ЗСУ, їздить з гуманітарною допомогою в деокуповані населені пункти і висвітлює злочини росії проти нашого народу. Та свою виняткову місію ведучий відчув, коли місцеві з окупованого Енергодара попросили його записати привітання з 52-річчям міста.

Вже півтора місяці Костянтин щодня записує відеозвернення до людей з різних населених пунктів України, які знаходять в окупації.

"Тепер я щодня отримую десятки різних історій. Вони всі сумні, важкі. Але люди повинні знати, що Україна про них не забула", – каже Костянтин.

Ведучий шоу "Твій день" та "Сніданок з 1+1" Тімур Мірошниченко регулярно є ведучим благодійних марафонів Embrace Ukraine, під час ефірів яких збирають сотні тисяч доларів на підтримку України. Також Тімур проводить благодійні футбольні матчі за мир Match for peace #StopWarInUkraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірна історія: фанат Евертона, який допомагав українським біженцям, відзначився голом у матчі проти "Динамо" (відео)

Крім того, Тімур Мірошниченко проводить різноманітні заходи для збору коштів для потреб наших бійців.

Ведуча ТСН та "Єдиних новин" Соломія Вітвіцька прямо у паркінгу на роботі має свій куточок з гуманітарною допомогою для людей, що постраждали від війни. Вона каже:

"Це допомагає, коли треба щось знайти на зйомку кореспондентам, які їдуть чи на передову, чи до родин, які постраждали і потребують допомоги".

Також Вітвіцька проводить благодійні аукціони, кошти з яких йдуть на техніку військовим. Зокрема, під час благодійного аукціону золотої медалі  разом з паралімпійцем Сергієм Ємельяновим було зібрано понад 1,1 млн гривень. А у свій день народження ведуча оголосила про благодійний розіграш трьох особливих наборів марок. Завдяки цьому розіграшу вдалося зібрати понад 200 000 гривень для закупівлі дрону нашим захисникам ЗСУ на Сході України.

Крім того, Соломія є ідейною натхненницею та реалізаторкою щотижневих п'ятничних концертів у "Охматдиті" для дітей і лікарів: 4 місяці поспіль ведуча з різними артистами приїздить до малечі, аби дати позитивну емоцію у такі непрості часи.

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" і "Мандруй Україною" Дмитро Комаров з перших днів повномасштабної війни їздить фіксувати російські злочини в гарячі точки України, які постраждали від обстрілів чи/та окупації. Ризикуючи життям, Дмитро показує всю правду про результати злочинів росіян.

А на свій день народження Комаров виставив на продаж свою рідкісну машину. Найвищою була ставка у 1 мільйон гривень, усі кошти ведучий віддав на ЗСУ.

Детальніше про внесок ведучих у нашу боротьбу дивіться у відео:

Новини по темі