Неля Шовкопляс розповіла, як дізналась про свою вагітність

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс знялась для глянцю разом із синами і розповіла, як дізналась про вагітність | зіркове життя | 1+1
Фото: tv.ua

32-річна Неля Шовкопляс поділилася, як їй вдається бути телезіркою та виховувати п'ятирічних синів-двійнят.

Поділитися:

Найпозитивніша ведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс разом зі своїми синами знялась у яскравій, літній і веселій фотосесії для журналу «Теленеделя».

Зйомки проходили в одному зі столичних парків, на дитячому майданчику. Тимофій і Матвій мужньо витримали чотиригодинну зйомку, адже розуміли, що їхня мама відома ведуча й у неї така робота – цікава та складна.

В інтерв’ю Неля розповіла, як дізналась про свою вагітність і яка в неї була реакція, коли сказали, що вона чекає на двійню.

«Пам'ятаю, на дванадцятому тижні прийшла на обстеження і питаю в лікаря жартома: “Ну що, в мені там хоч хтось живий? Може, я собі вигадала вагітність?”.  Лікар подивився на монітор, потім почав усміхатися і переглядатися з медсестрою: “Та тут не просто хтось живий! У вас двійня”.  У цей момент я не знала, що робити – плакати чи сміятися. На обличчі була і усмішка, і переляк одночасно», – поділилась Неля Шовкопляс.

За словами Нелі, діти на 100 % змінюють наше життя. Багато хто з майбутніх тат і мам цього не усвідомлює, тому що в нашому суспільстві не заведено готувати до батьківства. Нас вчать математики і мовам, бути банкірами і телеведучими, але ніхто не пояснює, як це – будувати сім'ю. До самого останнього моменту просто не усвідомлюєш, що вже ніколи не буде так, як раніше, що ти собі більше не належиш.

У свої 27 років Неля усвідомлено хотіла мати сім'ю і дітей, тож була впевнена, що знає, що її очікує. Тому зараз Шовкопляс насолоджується материнством і весь вільний час присвячує вихованню Тимофія та Матвія. Вони разом полюбляють гратися на дитячих майданчиках, кататися на гойдалці, читати казки, а нещодавно разом відпочивали в Одесі.

Більше про Нелю Шовкопляс дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про Нелю Шовкопляс:

1. Неля Шовкопляс замилувала світлинами з чоловіком та дітьми

2. Неля Шовкопляс підтримала Валентину Хамайко, яка вийшла на роботу на третій день після пологів

3. 5 літніх образів Нелі Шовкопляс, які чудово пасуватимуть красуням plus-size

Новини по темі