Руслан Сенічкін розповів, чи планує займатися танцями в майбутньому

Танці з зірками
Руслан Сенічкін розповів, чи займатиметься танцями в майбутньому

Ведучий відкрив секрет, як поєднує участь у Танцях з зірками з роботою у ранковому шоу.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua учасник нового сезону , ведучий ранкового шоу Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів про свої плани на майбутнє, а також зізнався, як встигає усе. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін планує скинути 20 кг завдяки «Танцям з зірками»

У мене була така думка - займатися танцями після закінчення шоу. Головне - знайти час для цього, тому що після проекту я буду максимально занурений у свою повсякденну роботу, - коментує Руслан.  

Руслан Сенічкін зізнався, що постійно відчуває підтримку й мотивацію з боку своєї партнерки, однак інколи між ними можливі сварки:

«Я прокидаюся о пів на п'яту, проводжу ефір і витрачаю багато енергії. Після ефіру теж є робота, зйомки... Потім я приходжу на репетицію, і там потрібно віддатися на повну, щоб бути ефективним. Я розумію, що хочу спати і настільки виснажений, що станцювати певні рухи зараз не вийде. Яна може показувати мені елементарні речі, а я не можу їх зробити. Безумовно, вона може злитися на мене. Однак потім ми заспокоюємось, починаємо наполегливо працювати і помалу рухаємось далі. Коли я виспаний і налаштований суто на репетицію, а не на іншу роботу, - у мене все виходить. Мозок розпорошується, а так не можна, потрібно концентруватися.Самоорганізація - велика праця, і саме цей проект цьому вчить». 

Який танець виконають Руслан та Яна у новому ефірі Танців з зірками - поки залишається у таємниці. Не пропустіть яскравий ефір шоу вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудлий Руслан Сенічкін: «Спуску мені не дадуть!» (відео)

Новини по темі