Що подивитись на вихідних: підбірка фільмів про дружбу та новий серіал «Володар перснів»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Коли вийде серіал «Володар перснів» та хто буде в головних ролях
Рexels/Elina Fairytale

Хороша новина для всіх прихильників Джона Толкіна — незабаром глядачі побачать серіал про світ «Володаря перснів». Студія Амазон показала перший заворожуючий кадр і оголосила дату прем’єри — 2 вересня 2022 року.

Поділитися:

Про новий серіал «Володар перснів», добірку фільмів про дружбу та інші новини зі світу кіно розказала кіноекспертка Олена Федорейко в програмі «Сніданок з 1+1»

Новий серіал «Володар перснів» буде розповідати про другу епоху яка тривала 3,5 тисячі років і закінчилася, коли король Ісілдур відрубав палець Саурону разом із перснем. Серіал роблять з розмахом, вже відомо що володарку Ґаладріеля зіграє валійка Морвед Кларк, а головного лиходія втілить Джозеф Моул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЩо подивитись на вихідних: підбірка мотиваційних фільмів про силу духа у спортсменів

У першому сезоні запланували 8 серій, на них вже витратили 464 мільони доларів, а на весь серіал — один мільярд доларів. Поки новий серіал готується до виходу, кінооглядачка Олена Федорейко радить глядачам подивитись гарні стрічки про дружбу різних людей, що вже є на одній з онлайн платформ. 

Добірка цікавих фільмів про дружбу

Американська трагикомедія «Зелена книга» (2018)

Режисер: Пітер Фарреллі

У головних ролях: Вігго Мортенсен, Махершала Алі, Лінда Карделліні та інші

Стрічка «Зелена книга» заснована на реальних подіях. Темношкірий піаніст Дон Ширлі готується до турне по півдню Сполучених Штатів та нанімає у помічники італійця Тоні Валлелонга, відомого своєю невихованістю та балакучістю та добре орудує кулаками, тож музикант зможе почуватися у безпеці. Під час подорожі, вони зближуються та вчаться один в одного як треба жити, аби отримати від життя те, що хочеш.

фільм «Зелена книга»

Пригодницька комедія «Арахісовий сокіл» (2019)

Режисери: Тайлер Нілсон, Майк Шварц

У головних ролях: Шайа ЛаБаф, Дакота Джонсон, Джон Хоукс, Зак Готтзаген, Джон Бернтал

Чи багато потрібно людині для щастя? Зак (Зак Готтзаген) мріє стати професійним борцем та виходити на ринг, але він сирота та хворий на синдром Дауна. Через це йому доводиться жити у будинку для літніх людей. Заради мрії Зак наважується на втечу та вирушає до міста, де хоче розпочати тренування. Дорогою хлопець зустрічає Тайлера і вони швидко стають друзями та діляться одне з одним життєвим досвідом. Коли приходить час обирати прізвисько для виходу в ринг, Зак називає себе «Арахісовий сокіл».

Цікаво, що актор Зак Готтзаген, який виконав головну роль у фільмі, також має синдром Дауна. Роль у цій стрічці написали спеціально для нього. 

фільм «Арахісовий сокіл»

Британська мелодрама «Дружини героїв» (2020)

Режисери: Пітер Каттанео

У головних ролях: Крістін Скотт Томас, Шерон Хорган, Емма Лаундес, Гебі Френч, Лара Россі, Джейсон Флемінг

Фільм заснований на реальних подіях. Дві жінки, дружини військових, аби відволіктися від переживань, заснували самодіяльний хор.  Їхня ініціатива стає популярною, коли про неї дізнаються місцеві ЗМІ. Колектив, навіть, запросили співати на урочистостях з нагоди Дня збройних сил Великобританії, де буде присутньою сама королева.

фільм «Дружини героїв»

Комедійна драма «1+1» або «Недоторканні» (2012)

Режисери: Олів'є Накаша, Еріка Толедано

У головних ролях: Франсуа Клюзе, Омар Сі, Анн Ле Ні, Одрі Флеро, Клотильда Молле, та інші

Багатий аристократ Філіп, що став інвалідом після того, як розбився на параплані, наймає собі помічника, котрий має за ним доглядати. Одному з кандидатів, чорношкірому Дрісові, не потрібна робота — він хоче письмову відмову, щоб отримувати допомогу по безробіттю. Але несподівано саме його Філіп бере на роботу. Дріс показує Філіпові, що можна жити по-іншому та отримувати радість від звичайних речей.  

фільм 1+1

Пригодницький фільм «Крістофер Робін» (2018)

Режисер: Марк Форстер

У головних ролях: Юен Мак-Грегор, Гейлі Етвел, Джим Каммінгс, Бред Гарретт

Стрічка заснована на книгах Алана Мілна про пригоди Вінні-Пуха. Крістофер Робін, улюблений герой кількох поколінь, виріс і його життя стало сірим та буденним. У його світі більше немає місця для фантазії та ігор. Він увесь час проводить на роботі. Але одного дня все змінюється і в його житті з'являється друг дитинства — кумедний Вінні Пух. 

фільм Крістофер Робін

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортивний азарт: боротися до кінця чи краще відступити заради власного здоров'я (коментує психолог)

Дивіться відео сюжет з цікавими фактами зі світу кіно:

Новини по темі