Сніданок з 1+1 покаже новорічний мюзикл із зіркою Голосу країни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 та зірка Голосу країни покажуть новорічний мюзикл

Чим Сніданок вражатиме глядачів 31 грудня.

Поділитися:

У передноворічний ранок 31-го грудня о 8:00 глядачів телеканалу 1+1 чекатиме спеціальний випуск Сніданку з 1+1, сповнений сюрпризами та подарунками. Його проведе уся зіркова шістка ведучих ранкового шоу. Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко та Олександр Попов вирішили самотужки підготувати святковий ефір, аби команда Сніданку змогла відпочити напередодні свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніданок з 1+1 зняв свою версію відомої сцени з серіалу «Друзі»

Одним із таких сюрпризів стане міні-мюзикл, який ведучі готують з фіналісткою шоу Голос країни-7 Вірою Кекелією. В ефірі 1+1 вони разом заспівають пісню Мераї Кері All I want for Christmas is you, а танець для цього музичного номеру поставить відомий хореограф Амадор Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін: «Головне, щоб 2018-й був роком миру»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс зізналася, що підготувала для своїх двійнят на свята

Крім того, сніданківці підведуть підсумки 2017-го, згадають найцікавіші, смішні та найбільш приємні події року. А також презентують власні новорічні резолюції на 2018 та дізнаються в українців, що вони обіцяють собі в новому році. Так, Людмила Барбір проведе новорічне опитування серед дорослого населення, а Валентина Хамайко та Олександр Попов вирушать у дитячий садок, аби дізнатися, що малюки мріють знайти під ялинкою у свята.

Чи вдасться ведучим впоратися без допомоги своєї команди?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір пригадала, як святкували традиційне карпатське Різдво у її дитинстві

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко зізналася, на що чекає у 2018 році

Нагадаємо, 2017 рік став для Сніданку з 1+1 багатим на приємні події. Зокрема, до команди ведучих доєдналися Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв. Нещодавно Сніданок провів благодійний марафон та допоміг зібрати понад 700 тисяч гривень на здійснення мрій важкохворих дітей. Програма вперше за роки існування відмовилась від літніх канікул та вирушила до Туреччини готувати кулінарні спецвипуски. Крім того, цього року сніданківці стали гостями культового шоу Good morning America та вдягли легендарну ведучу Робін Робертс в українську вишиванку. Усе це дало позитивний результат у вигляді прихильності глядачів та рекордів телепереглядів. Наступного року Сніданок обіцяє дивувати ще більше та після невеличкої перерви повернеться в ефір 8 січня.

 

Новини по темі