Такі «гарні камінчики» руйнують за секунду життя наших дітей: ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» розповіли про історію ракетного уламка, який подарували Анджеліні Джолі у Львові

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Такі «гарні камінчики» руйнують за секунду життя наших дітей: ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» розповіли про історію ракетного уламка, який подарували Анджеліні Джолі у Львові
gettyimages.com

Ексклюзивно у студії «Сніданку з 1+1» уповноважена президента з прав дитини та дитячої реабілітації Дар'я Герасимчук розповіла, що саме вона віддала голлівудській зірці цей уламок.

Поділитися:

Візит популярної американської акторки Анджеліни Джолі до Львова викликав неймовірний резонанс серед українців. Акторка спілкувалась з переселенцями та їхніми дітьми, які були вимушені покинути свої домівки через бойові дії, а також завітала до центру реабілітації. На своїй сторінці у Instagram Джолі розповіла, що на одній з цих зустрічей отримала у подарунок уламок російської ракети, фотографією якого поділилась з підписниками.

Ексклюзивно у студії «Сніданку з 1+1» уповноважена президента з прав дитини та дитячої реабілітації Дар'я Герасимчук розповіла, що саме вона віддала голлівудській зірці цей уламок та розповіла, як їй його подарувала маленька дівчинка з Бородянки.

«Я подарувала іграшку 4-річній Вікторії, яка гралася на вулиці біля будинку в Бородянці. Через п’ять хвилин вона прибігла і каже: «Тьотя, у мене для тебе є подарунок, гарний камінчик». Я його взяла, і вже потім її тато розказав, що це уламок ракети, який відлетів від сусіднього будинку в їхній, і дитина гралася ним. Ракета знищила сусідський будинок повністю», — розповіла Герасимчук.

За її словами, вона провезла цей уламок багатьма європейськими країнами та показувала як доказ масштабних військових дій на території України. Чиновниця планувала залишити цей подарунок собі, проте вирішила його передарувати акторці.

«Я хочу, щоб вона могла показати міжнародному суспільству, з якими недитячими іграшками граються українські діти. І як такі «гарні камінчики» руйнують за секунду життя наших дітей», – наголосила уповноважена президента з прав дитини та дитячої реабілітації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Діти заплатять найвищу ціну – травмами, втраченим дитинством та зламаним життям», – Анджеліна Джолі закликала зупинити війну

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні, долучати спеціалістів різних галузей та розповідати історії земляків, яким вдалось врятуватись від бойових дій.

Новини по темі