"У якісь моменти я думаю, що вже ніколи не буду щасливою", — Ольга Харлан про напад росії на Україну в інтерв'ю ЖВЛ

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Відома українська спортсменка Ольга Харлан вкрай важко переживає російську навалу.

Поділитися:

Відома фехтувальниця Ольга Харлан розповіла, де вона зустріла перший день нападу росії на Україну, чи встигла вивезти родину з Миколаєва та що найсильніше надломило олімпійську чемпіонку. 

Наразі Ольга Харлан перебуває в Болон'ї, де раніше готувалася до змагань, а батьки — у Миколаєві:

"У батьків є свої батьки, мої дідусі та бабусі, вони сказали, що не хочуть виїздти. А ось сестру з племінником, якому якраз 24 лютого виповнювався рік, я вивезла".

В інтерв'ю ЖВЛ дівчина зізнається: після того, як надивилася новин про обстріли Миколаєва, та від жаху, що це переживали батьки, тиждень не могла вийти з квартири: 

"У якісь моменти я думаю, що вже ніколи не буду щасливою. Ти дивишся в соцмережі, дивишься на спортсменів з інших країн — вони живуть тим життям, яким й жили. Думаєш про себе, а твоє життя вже не буде, як раніше. Тобі потрібно змиритись з цим. Це дуже складно. Зрозуміти й прийняти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАплодували стоячи: українські фігуристи з Харкова відкатали на Чемпіонаті світу під Джамалу і "Червону калину"

Ольга Харлан зізналась, що усі ті емоції, які вона пережила після поразки на Олімпіаді не порівняти із тим, що вона відчуває зараз. Ольга вже повернулась до тренувань, оскільки у неї з'явилась мотивація, вона хоче прославляти свою країну та щоб звучав гімн України:

"Зараз будь-яка позитивна емоція, це добре. І мені хочеться це подарувати своїй родині, своїм близьким".

 Повне інтерв’ю з олімпійською призеркою з фехтування Ольгою Харлан дивіться у ЖВЛ:

Новини по темі