Зірковий рецепт: Рулети із запечених болгарських перців від Руслана Сенічкіна
Ведучий показав як готує відому закуску.
articleContentВедучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін у одному з ефірів ранкового шоу поділився рецептом рулетів із запечених болгарських перців.
Інгредієнти:
філе – 350 г
соус песто – 3 ст. л.
оливкова олія – 2 ст. л.
кисломолочний сир – 400 г
болгарський перець – 4 шт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Півень у вині від Олексія Душки
Як готувати:
1. Розрізати перець на дві частини, видалити серцевину і прожилки.
2. Змастити оливковою олією і запекти в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці під грилем протягом 10-15 хвилин. Шкірка перців повинна добре запектися.
3. Замаринувати куряче філе.
4. Змішати кисломолочний сир, соус песто, оливкова олія, сіль і перець.
5. М'ясо смажимо на пательні гриль.
6. Скласти печені перці в одну глибоку миску і накрити кришкою, дати настоятись 10 хвилин, а потім зняти запечену шкірку.
7. Порізати перці невеликими смужками, на кожну покласти по ½ чайної ложки суміші.
8. Закрутити в рулетик і закріпити зубочисткою.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: страва вікінгів Plokfiskur від Олексія Душки