Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Зірковий рецепт: Рулети із запечених болгарських перців від Руслана Сенічкіна

Ведучий показав як готує відому закуску.

Ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін у одному з ефірів ранкового шоу поділився рецептом рулетів із запечених болгарських перців.

Інгредієнти:

філе – 350 г

соус песто – 3 ст. л.

оливкова олія – 2 ст. л.

кисломолочний сир – 400 г

болгарський перець – 4 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Півень у вині від Олексія Душки

Як готувати:

1. Розрізати перець на дві частини, видалити серцевину і прожилки.

2. Змастити оливковою олією і запекти в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці під грилем протягом 10-15 хвилин. Шкірка перців повинна добре запектися.

3. Замаринувати куряче філе.

4. Змішати кисломолочний сир, соус песто, оливкова олія, сіль і перець.

5. М'ясо смажимо на пательні гриль.

6. Скласти печені перці в одну глибоку миску і накрити кришкою, дати настоятись 10 хвилин, а потім зняти запечену шкірку.

7. Порізати перці невеликими смужками, на кожну покласти по ½ чайної ложки суміші.

8. Закрутити в рулетик і закріпити зубочисткою.

 Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: страва вікінгів Plokfiskur від Олексія Душки

2018-10-24