Дмитро Комаров покаже моторошний ритуал із ляльками вуду

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров покаже моторошний ритуал із ляльками вуду | Світ навиворіт | 1+1

А також втілить мрію бразильського подружжя з найменшим зростом.

Поділитися:

Бразильські пригоди Дмитра Комарова продовжуються. У новому випуску тревел-шоу «Світ навиворіт» ведучий вирушить на знаменитий шаманський ринок в Ріо-де-Жанейро, де роблять покупки знахарі і чаклуни. Саме тут можна знайти різноманітні товари для ритуалів чорної магії — навіть найстрашніші атрибути.

На екзотичному ринку Дмитро Комаров знайде відомого у всьому світі чаклуна-вуду. Він стверджує, що може за допомогою магії і спеціальних ритуалів впливати на результати футбольних матчів. Перед грою року двох популярних бразильських команд ведучий перевірить, чи справді працює шаманська магія. Український мандрівник попросить чаклуна провести свій особливий ритуал і змінити хід гри. Глядачі побачать, які страхітливі прийоми використовує чаклун, а також вирушать разом із Дмитром на стадіон, аби подивитися, що з цього вийде.

До того ж «Світ навиворіт» знову зустрінеться з героями, які найбільше запам'яталися українцям із минулих випусків програми. Це зворушливе подружжя Катюсія і Пауліньйо — пара з найменшим зростом у світі. Ріст хлопця і дівчини – близько 90 сантиметрів. Це одні з найменших людей Бразилії.

Вони запам'яталися українцям своєю добротою, щирістю, працьовитістю, позитивом і вірою в справжнє диво. Через півроку після першої зустрічі Дмитро Комаров зробить Катюсії і Пауліньйо неймовірний сюрприз і виконає їхню заповітну романтичну мрію.

Яка пригода чекає на зворушливу пару, і як змінилося їхнє життя після першої зустрічі з Дмитром Комаровим — дивись у новому випуску «Світ навиворіт» вже сьогодні о 22.45 на каналі 1+1. 

Читай також про інші пригоди Дмитра Комарова у Бразилії:

1. Ням-ням: Дмитро Комаров посмакував огидним делікатесом

2. Дмитро Комаров стане пастухом-екстремалом на бразильському острові

3. Комаров ледь не втратив пальці під час полювання на крабів

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter

Новини по темі