Дмитро Комаров потрапить до древнього племені в диких джунглях

Світ навиворіт. Україна

Ця експедиція ввійде в історію!

Поділитися:

Щосереди, з 4 вересня, 1+1 показуватиме нові серії екстремального тревел-проекту «Світ навиворіт». Телеглядачі побачать продовження пригод Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва в Бразилії.

Перший випуск «Світу навиворіт» вразить новим відкриттям. Відомий український мандрівник Дмитро Комаров вирушить в екстремальну тижневу подорож до диких джунглів, щоб знайти одне з найбільш ізольованих у світі древніх племен яномамі.

Усього 35 тисяч членів народності яномамі живуть у важкодоступних місцях на кордоні Венесуели й Бразилії. Вони ніколи не виходили за межі лісу і донині керуються законами первісного суспільства. Щоб дістатися до них, Дмитру Комарову з командою доведеться орендувати човен і проплисти понад 500 км річками Амазонії.

«Я мріяв про це якщо не все життя, то дуже істотну його частину!» – поділився очікуваннями ведучий.

Експедиція пройде легендарними місцями, де бував з командою сам Жак-Ів Кусто. Дмитро Комаров зустрінеться з чоловіком, який допомагав відомому французькому досліднику знімати програму «Підводна одіссея команди Кусто» і супроводжував його в бразильській експедиції. «Світ навиворіт» дізнається, якою людиною в житті був Кусто, і покаже будинок, в якому він зупинявся. А Дмитру навіть вдасться полежати на ліжку, де спав дослідник.

За традицією програми, Дмитро Комаров спробує найекзотичніші страви, заночує на диких берегах річки і зрозуміє, чому вночі зайвий раз краще не висовуватися з намету.

Як триватиме велика експедиція до племені яномамі, які небезпеки чекають на Дмитра Комарова в водах Амазонії і чому під час поїздки йому довелося носити з собою рушницю – дивіться в середу о 22:45 в проекті «Світ навиворіт» на 1+1. Це буде експедиція, яка увійде в історію!

Найцікавіше про подорожі Дмитра Комарова дізнайся за посиланнями:

1. Дмитро Комаров розсекретив еліксир молодості Рабині Ізаури

2. Дмитро Комаров вразив розповіддю про те, як купався в річці з крокодилами

3. Дмитро Комаров опинився на межі життя і смерті

Новини по темі